Reklama

Reklama

Několik osadníků na Divokém západě zmizelo záhadně ze svých domovů. Skupinka odvážlivců se je vydává hledat, přestože očekávají problémy s místními obyvateli. Brzy se ale ukáže, že nebezpečí číhá jinde... a všem jde o život! (oficiální text distributora)

Recenze (89)

raimi 

všechny recenze uživatele

Další z mnou přehlížených postmileniálních vykopávek, do kterých jsem nevkládal žádný naděje, a přitom se jedná o vynikající film. Jen vůči němu musí být člověk empatický, jedná se totiž o pěkně pomalej slow-burn. Já se chytl hned u prvního záběru, kterej mně svou filmovostí a nelaciností nahlodal, že tady se fakt nepojede levný neumětelský céčko. Režisér umí budovat atmosféru, nebojí se být nekompromisně drsnej a krutej, příběh má pevně v rukou, herci jsou charismatičtí, kamera a hudba výborná, westernová výprava a kostýmy uvěřitelný, monstra nádherný a ani jednou mě nenapadlo, že je to jen jako, že je to jen film. Jen to CGI měli tvůrci vynechat. Miluju tyhle nečekaný příjemný překvapení. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Snímok síce žiadna veľká pecka nie je, no mňa rozhodne potešil, zvlášť keď som pred ním precivel nejaký nepodarok, tuším Zabudnutý ostrov sa to volalo, či tak akosi, zabudol som, nič sa nedeje. Dej graduje príjemne pomaly, herecké obsadenie na dobrej úrovni, dialógy neprekročili hranice stupidity a hlavne sa tam s nikým nesrali, sympaťák nesympaťák, ideš do hliny. Scénky prestreliek natočené a nastrihané pomerne zručne, dej ťažšie čitateľný (to mi vždy pomastí brucho) a až na tie potvory je finiš výborný. Čo viac chcieť? Dobre, viem, prvú v lote, kto by nechcel, ale aj tak v tomto prípade budem čúrať proti vetru a buchnem 4. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Winnetou a Old shatterhand Vs príšerky vychádzajúce z pod zeme. Chýba už len poklad na Striebornom jazere a máme "kompletku". Okrem toho, že chýba poklad - tomuto filmu chýba aj kopec iných vecí. Vlastne, takmer všetko čím by mal horor disponovať. Okrem hereckého obsadenia si nespomeniem na žiadne plusy. Nuda, tiahne sa to, bez napätia, všetky scény v tme, viac sa zľaknete pri reklame na Daciu. Po stopách "beznohých" by bol lepší názov - 15%. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnotím, jelikož mě tento horor, z doby divokého západu, bavil a zasloužil by si lepší hodnocení. Místy celkem drsné, syrové, špinavé. Občas z toho je cítit ta beznaděj hlavních hrdinů. První půlhodina se pro někoho lehce vleče, mně osobně nenudila. Body navíc musím dát i za, pro mě lehce překvapivej, konec. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Pravda je,že film sa dosť ťahá,má hodne pomalé tempo.A preto môže niekoho nudiť.No ja som bol z ním spokojný.Bytosti sú dosť odpudzujúce,ale lepšie ich ukážu až na konci filmu,čo je škoda.Film je tiež hodne tmavý,čo je tiež na škodu.Komu sa páčili filmy napr.séria Tremors,tak tomu by sa mal páčiť aj tento film.Rozľahlá préria môže byť dosť desivé miesto,ako ukazuje tento film.Horrorových westernov nie je mnoho,a ešte k tomu s takýmito tvormi.A film má aj rasový podtext,kruté zaobchádzanie s indiánmi.Rozhodne stojí za pozretie. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Novém Mexiku po dobu 22 dní. (Corpsegrinder)
  • Vzhled monster se upravoval a měnil po dobu 3 let. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama