Reklama

Reklama

Recenze (20)

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Perfektní 'vyvrcholení' seriálu, viděla jsem to tak stokrát (hlavně teda proto, že jsem k tomu tvořila titulky :), ale pokaždé jsem se smála tak, že jsem padala ze židle. Boosh crew je naživo snad ještě dokonalejší, než v samotných dílech seriálu, takže pokud se vám líbil, okamžitě se podívejte na liveshow! :) Ne, vážně, bežte, hned! I am doctor Henry Jay Sexually Frustrated Puppet Fucker! Yes, that's my name, I believe it's German. :))) ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Snad ještě o trochu lepší než seriál. Interakce s publikem tomu dodává ještě více na zajímavosti. Některé močící a prdící vtipy si sice mohli odpustit, ale i tak to byly přes úmorně vypadající délku zábavně strávené 2 hodiny. Lepší by už asi jen bylo reálně sedět v publiku. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Rozjezd je trošku zdlouhavější, není to tak učesané jako seriál a dost to jede na vlně znouzectnosti, ale kdo by to klukům měl za zlé, když to je ve výsledku takový masakr. Pahýlofucker Hitcher je nekompromisní záporák, který znásilňuje delfíny, šuká pahýly a chčije na všecny a všechno(doslova)-toho celý nabušený sál nenávidí stejně jako milují OldGrega, který- když to s Howardem rozjede- přinutí trsat i zadní řady. Do toho tam běhá bílý králík s dost děsivým záměrem, Bollo se snaží udělat dojem na Petera Jacksona, týpek v první řadě dostává slušnou čočku a Fossil řádí jako řízená střela s porouchanou navigací...... Mazec ()

Des2 

všechny recenze uživatele

Naživo je to snad ještě lepší než seriál!!! Nevím, co chválit dřív. Parádní vtípky (je úplně jedno, že některé se už objevily v seriálu), dokonalá pětice herců, dostatečně potrhlý příběh s mnoha zvraty... Ne, nebudu se v tom pitvat, je to prostě úžasný. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Seriál měl co nabídnout, ale tohle vystoupení jen recykluje díly seriálu. Je to tahaná nudle z nosu. Ovšem Julian Barratt je jazzový řízek, který mne držel u monitoru, jeho košile a ironické hlášky mluvené s gracií jsou naživo ještě lepší. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že mě to nezklame. Mighty Boosh je jeden z nejgeniálnějších seriálů, co kdy vznikl a tohle živé představení funguje též naprosto dokonale. Takhle skvěle jsem se u ničeho už dlouho nezasmál a poměrně často to bylo i nahlas, což jen dokazuje, jak skvělé to bylo. Mě tenhle ujetý humor prostě sedí a tady ho bylo fakt hromady. Sice některé byly hlášky známé už ze seriálu a něco málo bylo i trapné, ale kašlat na to, když celý ten záznam baví a tak 90% hlášek je geniálních. Navíc celé to představení měla banda z Mighty Boosh dokonale promyšlené, včetně perfektního zapojení věcí nebo postav, o kterých se mluví jen v jednom dialogu (Big Leg, třeba). Ty dvě a půl hodiny utekly jako voda, objevily se tu snad všechny významné postavy napříč celým seriálem (a epilog s Old Greggem mě vyloženě potěšil) a skoro tomu nemám co vytknout. Fakt, geniální, neskutečně zábavná věc (pokud vám teda sedne tenhle styl humoru), na kterou se klidně podívám i posté, stejně jako na libovolný díl seriálu. Přemýšlím i nad zařazením do oblíbených filmů, každopádně pod top 10 se mi dostane určitě. 5* ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Jestli nato uvidíte koukat ňákýho malýho prcka, tak mu radši zacpěte uši. Protože ten Cockney fella (Hitcher) je vážně Pure EVIL. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stejně jako televizní show, i tady najdeme hodně trapnosti, suchosti a ujetosti. Ale má to trochu jinej rozměr. Noel Fielding opět potvrzuje svou roli primitiva, kterej neumí hrát, furt se kření, k rozesmání publika používá hlavně sprosty slova a nechutnosti. Ale na Riche Fulchera tentokrát nemá, chch. Zato Julian Barratt perlí v každé situaci, i když do těch trapnejch se dostane taky. Po úvodních kecách a představení účinkujících nám předvedou slátaninu složenou ze situací a postav známejch z televize. Něco si přidají, něco uberou a je to docela sranda. Ze začátku je sranda i to, jak komunikují s publikem, komentujou různy divadelní nedokonalosti, hrajou si se zvukem, ale pak toho najednou začne být nějak moc a přestává to byt vtipny. Určitě to ale bylo lepší než seriál a rozhodně ale musim řict, že ti dva vytvořili originální duo, taky několik skvělejch ujetejch originálních postav a doufám, že hlavně Julian Barratt má před sebou ještě nějakou vtipnou budoucnost. Taky jsem k tomu viděl Extras z DVD, ale to je taky o ničem - jenom sestřih ze zákulisí a několik jejich fanatickejch divnejch fandů, co se převlíkaj, jak některy jejich postavy... nuda... Jo a celkově k tomu jejich stump fuckingu - to mi teda nepřišlo vubec, ale vubec vtipny... ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Paráda, Fielding a Barratt naživo so všetkou energiou, ktorá sa dala z toho dostať. Fieldingov humor je síce občas trochu trápny a hlavne trochu pokazil postavu Hitchera, ale Barratt to celé ťahá a to perfektne. Fulcher je poriadny pankhart a Berryho cameo veľmi potešilo. I'm Old Gregggg... ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Ikdyž se zde objevuje mnoho věcí ze seriálu, pořád je to velká švanda a to bez přehnaných vtipů, které se mi u seriálu nelíbily. Rád bych na pány někdy zašel. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Opravdu nemám slov k tomuto počinu...Možná tak jestli máte rádi smích, tak se budete smát od začátku do konce a pokud ne, tak si zajděte ke zvěrolékaři..něco s Váma je... :-) ()

Brodyman 

všechny recenze uživatele

Ten kdo tomuhle dá méně než 4 hvězdičky, prostě nemá smysl pro humor a zaslouží si aby se k němu všichni otočili zády . Naprosto geniální, legendární, vtipné a úžasné. Nejde to říct jinak. Krásné vyvrcholení už tak dobrého seriálu. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Naprostý skvost, viděl jsem po serii a musím uznat že na živo je to ještě lepší, celý Brixton na nohách tancuje na Love games. "Ano je to tak....šukám pahýly.....celá šou se měla jmenovat Mocní pahýlošukači ...ale neprošlo to v BBC 3" ()

cabaday24 

všechny recenze uživatele

Howard Moon (Julian Barratt), Bollo (Dave Brown), Naboo the Enigma (Michael Fielding), Vince Noir (Noel Fielding), Bob Fossil (Rich Fulcher). genialni ()

adako 

všechny recenze uživatele

? niečo mi musí unikať, lebo fakt neviem čo tu bolo také dobré. Raz za čas joke, medzi tým nič. A teda bolo vidno že brutálne odkazujú na seriál, až tak že často nepridajú nič nové len pripomínajú čo sa dialo v seriáli, Fakt že som seriál predtým nevidel, vysvetľuje čo mi uniká, no i tak by som čakal že niečo takéto bude schopné fungovať samostatne. V tomto prípade nefunguje. ()

J.M.Kubik 

všechny recenze uživatele

První shlédnutí bylo trošku zklamáním, jelikož tvůrci z drtivé většiny čerpají ze seriálu, ale i tak jsem se setsakramentsky bavil, a nakonec jsem si tenhle živák i docela oblíbil. ()

killingminds 

všechny recenze uživatele

Seriál na speedu. Hoši si na pódiu dovolí dělat a říkat věci, který jim do televize nepustí. A taky to tak vypadá. Vince je divnější, Howard depresivnější, Naboo záhadnější, Fossil úchylnější a Bollo ukecanější. Tahle show se musí vidět. Učitě jsem to viděl už tak dvacetkrát a ještě se mi nestalo, že bych se nesmál. ()

Reklama

Reklama