Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třiatřicetiletá Eva se poprvé v životě opravdu zamiluje – do své kolegyně. Objevená vášeň a láska úplně změní život Evě i její rodině... Ale už není cesty zpět. (TV Nova)

Recenze (7)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teplá lobby a Norisová vo svojej vizuálne najkrajšej podobe. Celé to nebolo ale odohrané uveriteľne a v podstate príbeh vhupne do toho rýchlo bez toho, aby vysvetlil predošlé súvislosti. Nie veľmi vydarená časť práve kvôli tomu, že sa ide k jadru veci príliš rýchlo. Navyše nejaké nožné hrátky v škole pod stolom, to by snáď nijaký profesionálny učiteľ nerobil, a ani hlúposti v kine nevyzerali dvakrát dôveryhodne. Táto časť nejde vôbec do hĺbky, v kuse rieši len ženské bozkávačky a pud je samozrejme menej ako rodina. P.S. Hlavne že dookola omieľajú, ako je to vrodené, no v každom druhom filme si svoju poruchu uvedomia až po 30-40 rokoch. Dovtedy nevedeli, čo ich vzrušuje? Tak to je divná vrodenosť. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem slušný, a myslím si, že i dost realistický, díl Soukromých pastí. Manželka a matka dvou malých dětí se zamiluje do kolegyně v práci. Její manžel si z toho zpočátku dělá legraci, později ale prozře a začne se mstít. Eva neví, jak dál, protože velkou podporu nemá ani u své lesbické přítelkyně. Ta si jejich život představuje úplně jinak a hlavně bez dětí. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přitažené za vlasy, schematické, a stereotypy, proti kterým se tady hysterka Norisová tak bouří, to podporuje - akorát ne nejvíc ty genderové. Pobavil Mrázek z Redakce v roli policisty, ostatně celá ta scéna, kdy Rašilov zavolá na Stivínovou poldy, byla úsměvná. Potěšila ZŠ Emy Destinnové. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší Soukromé pasti. Nemůžou za to ani tak nesympatičtí herci, ale i scénář, protože změna orientace manželky proběhla, nekecám, za 5 minut a než jsem se nadál už byla ve třídě na zemi. Příběhově bohužel slabší, protože jednoduše se příběh za 59 minut posunul jen minimálně, a ani finální "šok" nebo spíš rozseknutí bylo takové nijaké. ()

Reklama

Reklama