foto

Natálie Drabiščáková

  • nar. 1973
    Myjava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Natálie Drabiščáková se narodila 13.9.1973 na Slovensku a vystudovala střední ekonomickou školu v Senici, kde navštěvovala i dramatický kroužek. Studiem na JAMU v Brně se připravila na svou budoucí hereckou kariéru. Od roku 1996 byla členkou Činoherního studia v Ústí nad Labem. Na život v tomto průmyslovém městě si zvykala dlouhé čtyři roky. Z její řeči není poznat, že je původem ze Slovenska, česky začala mluvit až na JAMU a češtinu si osvojovala hlasitým čtením českých knížek.

Od roku 2003 je ve stálem angažmá v Divadle Na Zábradlí. Můžeme ji spatřit v řadě českých seriálů a také ve vedlejších rolích ve filmech POUTA nebo VRATNÉ LAHVE.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vybíjená
2014 Manželka (studentský film)
SM Kabaret: Krimikabaret (divadelní záznam)
Velvet Havel (divadelní záznam)
2012 Occamova břitva (TV film)
2011 Cizinec a krásná paní (TV film)
2009 Pouta
2008 Kuličky
Na rozchodnou (TV film)
2007 Chyťte doktora
Tajnosti
Vratné lahve
2006 Hezké chvilky bez záruky
2003 Město bez dechu (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
Terasa (divadelní záznam)
1995 Po letech (TV film)
1993 Anatol (TV film)

TV seriály

2017 Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Středa (E03)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Láska a intriky (E01)
Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
2012 Základka (TV seriál)
Homosexuál (E07)
V nouzi poznáš charakter (E06)
Kauza Oktábes (E03)
další epizody (4)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Muž, který se nelíbil (E06)
O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Miluj bližního svého (S02E04)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Jiná láska (S01E03)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2009 Jan Hus - mše za tři mrtvé muže
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace