Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na světě existuje jeden kluk, který hraje milostné písničky na svoji „španělky“ a rád by s tím okouzlil dívku svých snů. Nebo je to snad Krauser, zpěvák deathmetalové skupiny Detroit metal city? Ano, je to tak. Negishi má totiž rozdvojenou osobnost. „Španělka“ moc oblíbená nebyla, a tak ji vyměnil za elektrickou kytaru, masku, paruku, metalové brnění a vstupuje na scénu s nejpopulárnější kapelou ve městě. Negishimu se ale někdy stává, že jeho osobnost přejde na Krausera i v normálním životě mimo jeviště, kde to nikdo netuší. Anime pro všechny příznivce metalové hudby, komedií a pro všechny, kdo chtějí vidět deset znásilnění za sekundu... (Baťka)

(více)

Recenze (36)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Bláznivý a naprosto přepálený seriál vystavený na šíleném kontrastu a dohánění nejrůznějších stereotypů až do absurdních výšin. Podívaná, během které si člověk říká, že ti co to psali nevědí o metalu nic a zároveň všechno. Samozřejmě nesmí chybět několik odkazů na různé známé skupiny a co by to bylo za show bez sežraného netopýra! Je to masakr, při kterém se někdo jako já hodně směje, občas je mu lehce zle, někdy mu i trošku běhá mráz po zádech, ale pořád má pocit, že chce vidět víc. Vše je hodně přehnané, bláznivé náhody jsou zde na denním pořádku a to že Krauser II je prostě vládce (anime) death metalu víte ještě dřív, než ten titul oficiálně získá... A tak jsem se zase jednou ujistil o tom, že by člověk neměl nikoho odsuzovat podle toho co poslouchá, nebo jak vypadá, protože i v citlivém srdci někoho kdo se třeba živí pletením košíků se může skrývat duše blázna, který pak na pódiu "ojede" klávesáka umělým dildem a fanouškům dopřeje "zlatý déšť" - sorry, to je vlastně úplně jiný příběh... Zpátky k DMC - hudba je samozřejmě velmi dobrá a kontrast mezi openingem a endingem krásně podtrhuje vše co se tady tak často řeší. Animace je slabá, ale jak už tu zaznělo, tak je dostačující k tomu aby si to divák dokázal užít. No a já si to prostě užil, sice asi ne tak dobře jako manažerka DMC, ale pořád to byl prostě masakr... 8,7/10 ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nehorázný a ukrutně úchylný náser ! Negishi je prostě magor s hodně vážnými psychickými problémy, které ventiluje skrz jeho druhé já jménem Krauser, jenž ojíždí na co narazí a plive holkám do ksichtu... ale jinak je to velmi milý chlapec. DMC mi hodně stylem připomínalo Cromartie High School, i když tam ten humor spočíval v něčem úplně jiném :) Animace a kresba je jednoduchá, ale to přidává na celkové ujetosti celého díla. Takže doporučení je nasnadě.. FUCKING RAPE THIS BITCH ! ()

Reklama

pivo 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý nápad od ktorého som čakal hlavne obrovskú zábavu a salvu smiechu. Bohužiaľ je to len minimálne vtipné a bohužiaľ aj minimálne zaujímavé. O vedľajších postavách sa nič nedozvieme a hlavná postava na tom tiež nie je o moc lepšie. Jedine manažérka kapely bola naozaj super a jej hlášky ma neustále ničili, len škoda, že sa neobjavila častejšie. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Absolutní nářez od studia 4°C. Kdo zná hudební prostředí ve kterém se seriál pohybuje a ze kterého si dělá zdařile srandu, tak bude nadšen. I prol idi, kterým punk, black, death, metal obecně nic neříká je tu šance, že se jim to líbit bude. Ale neužijí si ty nádherné odkazy a vtípky. Tohle se dá vidět více než jednou! Je mi líto těch, kterým se seriál nelíbil. Na Yukifestu u toho lidi umírali smíchy. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina je bláznivá, úchylná, vtipná a takmer perfektná. Po prvých troch dieloch som mal pocit, že po dlhej dobe vidím plnohodnotný anime seriál, ktorý ma naozaj baví a je pre mňa ako stvorený. V štvrtom dieli mi však prišiel humor trochu viac ošúchaný a v ďalších dieloch sa tomu akurát potvrdilo. Áno, stále to bolo šialené, vtipné a úchylné, no tie opakujúce sa vtipy ma už začali unavovať. Hudba je výborná, animácia tak akurát, postavy fajn, humor dobrý, ja som relatívne spokojný. Silné tri. Priemer: 68% ()

Zajímavosti (3)

  • I přesto, že skupina Detroit Metal City je fiktivní, bylo pod jejich názvem vydáno několik singlů v Japonsku (Satsugai/Amai Koibito, Murder/Sweet Lover). (Zumongar)
  • Seriál svým názvem paroduje populární skladbu od skupiny KISS – „Detroit Rock City“. (Zumongar)
  • K DMC má vyjít i konzolová hra na Nintendo DS nazvaná "Detroit Metal City DS: Death Shout". (Zumongar)

Reklama

Reklama