Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Kde jsou doby kdy se lidé uměli dorozumívat dopisy,telefony a nebo třeba také osobně?K čemu nám je komunikovat po sítích a televizních tzv. "talk show"??Když příjde na věc nikdo se neumí pořádně vyjádřit a jen prázdně hledí do dálky.To,že se lidé neumí dorozumívat osobně v dnešní době počítačů a podobnýh kravinek je teda velká nevýhoda, ale další blbostí je zavolat si televizní štáb,aby vám našel někoho koho jste líní hledat jenom proto abyste mu řekli,že ho máte rádi nebo tak něco.Pokud chci něco takového někomu sdělit řeknu mu to osobně a ne takhle v televizi a mnohdy i trapným způsobem s nedostatečnou slovní zásobou - lidi čtěte a nečumte pořád na telku.Jedna hvězda za snahu a docela zábavné návraty. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Paní Jaruna si před lety švihla s anonymem za nonstopáčem - prostě jenom tak, z nudy. A že nebyl zrovna hlad, pohltila bezďákův produkt oním k tomu původně určeným otvorem. A tak ses narodil ty, Jozífku. Pak přišla porevoluční krize, v níž tvá mamuška odmítla investovat do kolébky, neboť zajisté tušíš, co náhle stál rum. Jen tak tak, že jí v době těhotenství vystačila státní renta na litřík denně. Díky tomu jsi také tak krásný a geniální, metr a půl vytáhlý retard, poněvadž a jelikož držela vcelku disciplínu. A proto též dostala tvá osoba do vínku tolik šarmu, fkusu a ftipu, až se z toho Janečková chvěje a Ondráškovi padá uhrovitá sanice. Netuším, Pepčo, kdo ti poradil oblažit národ pohledem na tvé mongoloidní čelo a rozplakat ovčany s rozbitým ovladačem tím žůžo životním příběhem, ale zajisté to s tebou myslel móóc dobře. Konečně všichni tušíme, jak hezky se žije dětem v různých bubučechy přeplněných ústavech. Škoda jen, že na natáčení nedorazila ani mamča, ani žádný z tvých jedenácti sourozenců, protože jsou dílem zlití, dílem v krimu a zbytek neumí číst. Neva, alespoň jsi poznal ve vlaku mnoho zajímavých a stále zvracejících lidí. Nebyla to ztráta času, i stěna byla odstraněna, když jsi při odchodu od unylé zasloužilé rodičky Éterky omylem penetroval onu zídku hlavou. Tak zase příště, třeba v Superstar. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Někdy fakt masakr!!! Nejradši bych dal ODPAD za to, jak to z člověka tahá slzy!!! Viděl jsem to asi 2x nebo 3x a stačilo mi to. Ale když to vezmu z jiného pohledu, tak jde o docela zajímavé a kruté lidské osudy, které jsou většinou opravdu k pláči a ta hvězdička patří právě těm lidem, kteří mají ten život chudší a smutnější a rozhodnou se oslovit skoro zapomenutýho příbuznýho. UPOZORNĚNÍ: BEZ DOSTATEČNÉHO MNOŽSTVÍ KAPESNÍKŮ NEPOUŠTĚT A DOPORUČUJU ZDRAVOU PSYCHIKU !!!!! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nemohu dát odpad, jde přece o příběhy, které napsal sám život! Strastné pohledy Ester mě mnohdy dovádí k šílenosti a občas mě rozčiluje i podobnost jednotlivých příběhů...v zásadě to ale není špatný počin ČT a některé lidské osudy jsou opravdu velmi zajímavé a poutavé...ovšem nijak systematicky nezhlížím epizody tohoto pořadu, spíše někdy výjimečně některou zachytím... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Heeeeeejjjjj, tak konečně to je i tu na CSFD. Nedávno mě napadlo, že se ozvu do diskuze postrádám zde. A on mě někdo předběhl :-). Lidi, prosím vás, proč to tak špatně hodnotíte? Nechápu to, ač já osobně jsem viděl jen asi pět dílů úplně celých, tak ve mě zanechaly velké dojmy. V poslední době, když sedím u PC, tak moje máma v jiném pokoji tento pořad sleduje a já skoro vždy musím přerušit "práci" a poslouchat dojemné příběhy. Obdivuji lidi, kteří se rozhodnou někoho hledat prostřednictvím TV. Já osobně bych se neodvážil a kdyby mě Ondra přinesl pozvánku do tohoto pořadu, tak bych asi odmítl, i když bych se dlouho rozmýšlel, protože zvědavost je na místě. Je to zábavný pořad určený nejširšímu rodinnému publiku, spojující talk show s atraktivními prvky žánru reality. Vyzdvihnout musím paní Ester Janečkovou, která je mi velmi sympatická a i když je ji "už" 36 let, tak vypadá o 10 let mladší. Rozhodl jsem se, že ji napíši biografii. Pošťák Ondra, na kterého je vždy spolehnutí a procestuje celé Československo:-). Nesmím také zapomenout na znělku, která vás přímo v "táhne" do křesla a budete se dívat na tento pořad. Copak je na tom něco špatného, že nějaký člověk někoho hledá prostřednictvím TV? Zde máte pro odlehčení velice povedenou silvestrovskou verzi s hercem Liškou http://www.youtube.com/watch?v=IuX2PSrpDzs. Nevím jestli je dobré vůbec tento pořad hodnotit nějakými hvězdičkami, ale jelikož chci do konce roku 2008 dosáhnout 1000 hodnocení, tak tento pořad mě v něm nesmí chybět. 5 je moc a 3 je málo, takže výsledek je za 4! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)
  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)

Reklama

Reklama