Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Indická, hořkosladká, romantická komedie o třech skvělých kamarádech, která překonává všechny žánrově podobné komedie tříhodinovou délkou a podivnými muzikálovými čísly. Indická kinematografie je prostě jiná než evropská nebo americká ale "3 idiots" díky jednoduché formě dokáže zaujmout prakticky kohokoliv, kdo u filmu rád vypne a pobaví. Jen ta stopáž, zde opravdu není na místě a v případě daného žánru je smrtící a občas se díky ní film stává zbytečně překombinovaný a zmatený. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jsem prostě nováček na poli indického filmu a tak se mnou musíte být shovívaví. Nicméně troufám si tvrdit, že mě nenapadá nic, co by se na filmu dalo udělat, lépe, opakované reprízy mě v tom utvrdily. Film s lehkostí balety skáče z žánru do žánru, zachovává si jak humor, tak vážnost, překvapí umným použití flashbacků. Originální je nejen pojetí scénáře, tempa vyprávění, ale především svérazností postav, postaviček. Uvidíte výborné herecké výkony, kopu humoru a nečekaných situací, skvělá hudební čísla, některé hlášky z filmu budou jistě legendární. Aamir Khan je největší devizou filmu, jeho charisma, talent. Nemluvě o tom, že snad jí placentu a opičí kapky, takhle vypadat ve 44 letech, když hraje studentíka? Hustý, Kareena Kapoor je osvědčená stálice stejně jako Sharman Joshi, Madhavan, neám prostě nač bych si stěžoval a můžete si být jisti, že se k filmu budu rád vracet. Myslí, že i i lidé nedotčení indickým filmem budou okouzleni. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Film mi byl doporučen kamarády se slovy: „Ani jsme netušili, že se v Indii natáčí i takhle dobrý filmy.“ Tak jsem se jim vysmála a šla koukat. Tři hodiny utekly, ani jsem nevěděla jak. Důvody, proč film vidět: ti tři idioti jsou sympatická sebranka, má to aspoň jednu chytlavou píseň, náhoda je skvělá věc a sny se vyplní. Film, který přináší naději = je naivní. No proč na tři hodiny nevypnout? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento Bollywood jsem dostal na doporučení s tím, že by mě nemusel zklamat. Tudíž jsem doufal, že se nedočkám indických happy tanečků a ejhle. Dočkal jsem se. Nicméně uznávám, že komedie to nebyla zlá. Jen to ve mně probudilo myšlenku, že i sebe lepší komedie by neměla být delší jak dvě hodiny. A už i ty dvě hodiny jsou totiž občas kolikrát za hranou. Pokud ale přeskočíte nekonečné snění spojené s tanečky a přežijete obrovské indické absurdno a krásno bez jediného odpadku nebo mraky šťastných lidiček usmívajících se jak Aštar Šeran na plakátu Vesmírných lidí, dočkáte se poměrně klasické komedie, která občas i pobaví. Další tři hodiny dlouhý Bollywood už ale asi nikdy vidět nechci. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co bych k tomuhle filmu napsal .Dostal jsem se k němu, jak slepý k houslím, (tímto děkuji Lenuse) a vůbec jsem od něho nic neočekával, natož nějakou vtipnou komedii, která by mě snad dokázala rozesmát, ale opak byl pravdou. Po filmu Ghándí druhý indický snímek, co jsem v životě viděl, ale určitě ne poslední. Film popisuje tři mladíky (idioty), kteří se po nástupu na vysokou školu stanou kamarády a společnými silami proplouvají až ke konci navzdory jejich úhlavnímu nepříteli, pološílenému profesorovi Virusovi, kterému zbůsobí, (a naopak) mnoho těžkých chvil během jejich studia. Je to film o přátelství na celý život, o lásce, film neobyčejně vtipný s mnoha komickými situacemi a rozhodně film, který patří do mojí TOP 20. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)

Reklama

Reklama