Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezi komediální nadsázkou a vážným kritickým pohledem na morální upjatost se vyznačuje slovenský snímek Zmluva s diablom. Vypráví totiž o nesnázích, v nichž se ocitla pětice dívek podezřelých, že se slavnostně zavázaly ztratit panenství ještě před maturitou. Pohoršeno je nejen vedení střední školy, zjevně považující takové chování za neslučitelné se socialistickou morálkou. Nikoho nezajímá, jak je to s "prohřeškem" doopravdy - a osočená děvčata se navzdory všem rozhodnou, že se budou chovat opravdu vyzývavě. Snímek tak dokládá choutky bývalého režimu sledovat i nejintimnější stránky lidského života. (CS Film)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Teda pozorovat impotentního Hanzlíka, to byla skoro fyzická bolest. O tomhle filmu jsem nevěděl a udělal mi nesmírnou radost. Za 4.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Konečně ČT vypustila tento klenot a kde hraje Ivana Karbanová, tam není o čem.

102plus

102plus (hodnocení, recenze)

Čakal som, že to bude horšie, preto pre mňa príjemné prekvapenie, je to dosť dobrý odvážny film o mládeži búriacej sa proti trápno-nezmyselným komunistickým mravom (chlapci musia byť na krátko ostrihaní a pod.). Zasa jeden pomerne dobrý film ako na 60. roky má byť. Paráda, dokonca je tam aj striptíz:

 

https://www.youtube.com/watch?v=opo2fnlf58c

 

ten film má čo do seba

Reklama

Reklama