foto

Milan Čorba

  • nar. 26.7.1940
    Bratislava, Slovenský stát
  • zem. 12.5.2013 (72 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Román pro muže
2008 Taková normální rodinka
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
2000 Král sokolů
1999 Kráľovská hra (TV film)
Kuře melancholik
1997 Návraty z neskutočna
Orbis Pictus
Pták Ohnivák
1996 Jubileum (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Komorný spevák (TV film)
Medzihra (TV film)
Murray Schisgal: Stenotypisté (TV film)
Námluvy (TV film)
1990 Keď hviezdy boli červené
1988 Tony peňazí (TV film)
1987 Neďaleko do neba
Víkend za milión
1986 Kohút nezaspieva
Nástupca (TV film)
Šiesta veta
Utekajme, už ide!
1985 Skleníková Venuša
1984 Lev Tolstoj
O sláve a tráve
1983 Sojky v hlave
Tisícročná včela
1982 Pomocník
Šílený kankán
Thibaultovci (TV film)
Turn of the Screw, The (TV film)
Tušenie
Veľké šťastie (TV film)
V tomto meste, v tejto chvíli (TV film)
1981 Maškaráda (TV film)
Mojmír II. (TV film)
Noční jezdci
Plavčík a Vratko
Po deviatich rokoch (TV film)
Prefíkaná vdova (TV film)
Služobná cesta (TV film)
Starý včelár (TV film)
Zaujímaví muži (TV film)
1980 Balladyna (TV film)
Demokrati
Hodiny
Hordubal
Chlapec z majera (TV film)
Ja milujem, ty miluješ
Jubelove deti (TV film)
Otec ma zderie tak, či tak
Prelom (TV film)
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
Triptych o láske (TV film)
1979 A pobežím až na kraj sveta
Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
Dve frašky (TV film)
Mišo (TV film)
Platiť sa nebude (TV film)
Pochábeľ (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
Ráno pod mesiacom (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
Sobotné večery (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
Uzlíky nádeje (TV film)
V predvečer (TV film)
1978 Článok na prvú stranu (TV film)
Já jsem Stěna smrti
Krutá ľúbosť
Muž z Manassasu (TV film)
Päť dní do rozsudku (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Pustý dvor
Sneh pod nohami
Spolužiak (TV film)
Strašidlo (TV film)
Už viem, čo urobím (TV film)
Večera (TV film)
Víťaz
Vraj cholera (TV film)
Vydierač z poblúznenia (TV film)
Zlaté časy
Žena úspešného muža (TV film)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
Biele vrany (TV film)
Dobrý deň, stará mama (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Penelopa
Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
Súkromná vojna
Vietor v starých stromoch (TV film)
Zrcadlení
1976 Andersonvillský proces (TV film)
Cesta domov (TV film)
Mário a kúzelník (TV film)
Odsúdení na život (TV film)
Pozor, ide Jozefína!
Ružové sny
Stroskotanie Danubia (TV film)
Zenovo vedomie (TV film)
1975 Čudný človek (TV film)
Horúčka
Kean (TV film)
Pani Heléne (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
Schody z mramoru (TV film)
Svetlo severu (TV film)
Vzbura v ulici Sycamore (TV film)
Zamilovaný lev (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Deň, ktorý neumrie
Horali (TV film)
Netrpezlivosť srdca (TV film)
Osem žien (TV film)
Studené podnebie (TV film)
Tajný agent (TV film)
Viktória Régia (TV film)
1973 Čierne ovce (TV film)
Hriech Kataríny Padychovej
Putovanie do San Jaga
Skrytý prameň
Slávna chvíla tichého života (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
Inšpektor sa vracia (TV film)
Letokruhy
Mumu (TV film)
Zajtra bude neskoro
Žiarlivosť (TV film)
1971 Hovoríš len o láske (TV film)
Taký obyčajný deň (TV film)
1970 Dvaja (TV film)
Falošný Nero (TV film)
S Rozárkou (TV film)
1968 Balada o sedmi oběšených (TV film)
Koniec a začiatok (TV film)
Matka (TV film)
Úsmev Mony Lízy (TV film)
V hodine strachu.... (TV film)
1967 Dáma (TV film)
Paroháč (TV film)
Zmluva s diablom
1966 Ľahostajní (TV film)
Tri gaštanové kone (TV film)
1965 Žltý dostavník (TV film)

TV seriály

1998 Horská služba (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
Straty a nálezy (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
1969 Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)

Dokumentární

2001 Chaos (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Milan Čorba (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace