foto

Milan Čorba

  • nar. 26.7.1940
    Bratislava, Slovenský stát
  • zem. 12.5.2013 (72 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Román pro muže
2008 Taková normální rodinka
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
2002 Emigranti (TV film)
2000 Chaos (TV film)
Král sokolů
1999 Kráľovská hra (TV film)
Kuře melancholik
Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
1998 Posteľ plná hostí (TV film)
1997 Návraty z neskutočna (TV film)
Orbis Pictus
Pták Ohnivák
1996 Jubileum (TV film)
Modrá ruža (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Komorný spevák (TV film)
Maliar izieb (TV film)
Medzihra (TV film)
Murray Schisgal: Stenotypisté (TV film)
Námluvy (TV film)
1994 Heloisa (TV film)
Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
1993 Afrodita (TV film)
Profesor Bernhardi (TV film)
Príbeh Mateja Hóza (TV film)
Slepý Geronimo a jeho brat (TV film)
Zurvalec (TV film)
1992 Mačka domáca (TV film)
Sudca a jeho kat (TV film)
1990 Jacobowski a plukovník (TV film)
Keď hviezdy boli červené
Puto najsilnejšie (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Kucapaca alebo Obnovenie poriadku (TV film)
Medveď (TV film)
Obrana Sokratova (TV film)
1988 Lovecký nôž (TV film)
Mercadet (TV film)
Parazit (TV film)
Portrét Doriana Graya (TV film)
Synovec strýkom (TV film)
Tony peňazí (TV film)
Žolík (TV film)
1987 Diera v hlave (TV film)
Hrdina západu (TV film)
Kobyla na bielej čiare (TV film)
Neďaleko do neba
Posledná hodina (TV film)
Predohra (TV film)
Sudca vo vlastnej pasci (TV film)
Víkend za milión
1986 Hra s ohňom (TV film)
Hriech (TV film)
Kohút nezaspieva
Nástupca (TV film)
Posledná zastávka (TV film)
Sen o kováčovi (TV film)
Sokovia (TV film)
Utíkejme, už jde!
Šiesta veta
1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
Hluchý muž na hranici (TV film)
Líška a hrozno (TV film)
Prípad Archieho Mixa (TV film)
Raz, dva, tri (TV film)
Skleníková Venuša
1984 Epizóda (TV film)
Lev Tolstoj
Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
O sláve a tráve
Čierny slnovrat (TV film)
Štyria (TV film)
1983 Jožko Púčik a jeho kariéra (TV film)
Kozubovci (TV film)
Magma (TV film)
Predohra v mol (TV film)
Radosť žiť (TV film)
Sojky v hlave
Tisícročná včela
Transplantácia slepého čreva (TV film)
Škandál (TV film)
1982 Chuť vody (TV film)
Dedičstvo (TV film)
Doktor Bencúr (TV film)
Omladnutie (TV film)
Thibaultovci (TV film)
Turn of the Screw, The (TV film)
Tušenie
V tomto meste, v tejto chvíli (TV film)
Veľké šťastie (TV film)
Šílený kankán
1981 Maškaráda (TV film)
Mojmír II. (TV film)
Noční jezdci
Plavčík a Vratko
Po deviatich rokoch (TV film)
Pomocník
Prefíkaná vdova (TV film)
Služobná cesta (TV film)
Starý včelár (TV film)
Vo vyhni poludnia (TV film)
Zaujímaví muži (TV film)
1980 Balladyna (TV film)
Chlapec z majera (TV film)
Demokrati
Faidra (TV film)
Hodina zažíhania sviec (TV film)
Hodiny
Hordubal
Ja milujem, ty miluješ
Jubelove deti (TV film)
Nebezpečné známosti (TV film)
Otec ma zderie tak, či tak
Prelom (TV film)
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
Sobota, nedeľa, pondelok (TV film)
Triptych o láske (TV film)
Človek nikdy nevie (TV film)
1979 A pobežím až na kraj sveta
Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
Dve frašky (TV film)
Mišo (TV film)
Platiť sa nebude (TV film)
Pochábeľ (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
Ráno pod mesiacom (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
Sobotné večery (TV film)
Uzlíky nádeje (TV film)
V predvečer (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1978 Elektra (TV film)
Izrafel (TV film)
Já jsem Stěna smrti
Krutá ľúbosť
Muž z Manassasu (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Pustý dvor
Päť dní do rozsudku (TV film)
Sesternica Beta (TV film)
Sneh pod nohami
Spolužiak (TV film)
Strašidlo (TV film)
Už viem, čo urobím (TV film)
Večera (TV film)
Višňový sad (TV film)
Vraj cholera (TV film)
Vydierač z poblúznenia (TV film)
Víťaz
Zlaté časy
Článok na prvú stranu (TV film)
Žena úspešného muža (TV film)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
Amok (TV film)
Biele vrany (TV film)
Chlapi (TV film)
Koruna lásky a smrti (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Penelopa
Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
Súkromná vojna
Vietor v starých stromoch (TV film)
Vládca Oidipus (TV film)
Zrcadlení
1976 Andersonvillský proces (TV film)
Cesta domov (TV film)
Dobrý deň, stará mama (TV film)
Mário a kúzelník (TV film)
Odsúdení na život (TV film)
Pozor, ide Jozefína!
Ružové sny
Sen o Krištofovi Kolumbusovi (TV film)
Stratená dolina
Stroskotanie Danubia (TV film)
Zenovo vedomie (TV film)
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
Horúčka
Jeden zo siedmich (TV film)
Kean (TV film)
Pani Heléne (TV film)
Pomsta (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
Schody z mramoru (TV film)
Strieborný prach (TV film)
Svetlo severu (TV film)
Vzbura v ulici Sycamore (TV film)
Zamilovaný lev (TV film)
Čudný človek (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Deň, ktorý neumrie
Drotárova svadba (TV film)
Horali (TV film)
Netrpezlivosť srdca (TV film)
Oblaky - modriny (TV film)
Osem žien (TV film)
Rosmersholm (TV film)
Studené podnebie (TV film)
Tajný agent (TV film)
Viktória Régia (TV film)
1973 Hriech Kataríny Padychovej
Putovanie do San Jaga
Pán profesor odchádza (TV film)
Skrytý prameň
Slávna chvíla tichého života (TV film)
Čierne ovce (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
Inšpektor sa vracia (TV film)
Kým kohút nezaspieva
Letokruhy
Mumu (TV film)
Zajtra bude neskoro
Žiarlivosť (TV film)
1971 Cesta zarúbaná (TV film)
Hovoríš len o láske (TV film)
Hájnikova žena (TV film)
Priehrštie vzdychov (TV film)
Taký obyčajný deň (TV film)
Čakám na svojho vraha (TV film)
1970 Dvaja (TV film)
Falošný Nero (TV film)
Jubileum (TV film)
S Rozárkou (TV film)
Svadba (TV film)
Zdravý nemocný (TV film)
1969 O Ferondovi, jeho žene Emílii a opátovi svätej povesti (TV film)
Volpone (TV film)
1968 Balada o sedmi oběšených (TV film)
Koniec a začiatok (TV film)
Lasica & Satinský a hostia: Soirée (TV film)
Matka (TV film)
Opatrná voľba (TV film)
V hodine strachu.... (TV film)
Úsmev Mony Lízy (TV film)
1967 Anna Christie (TV film)
Dáma (TV film)
Matka (TV film)
Paroháč (TV film)
Yvetta (TV film)
Zmluva s diablom
Čaj u pána senátora (TV film)
Štyridsiatyprvý (TV film)
1966 Cestami noci (TV film)
Gigliho ária (TV film)
Husári (TV film)
Montserrat (TV film)
Pred súdom (TV film)
Tri gaštanové kone (TV film)
Ľahostajní (TV film)
1965 Žltý dostavník (TV film)
1964 Charleyho teta (TV film)

TV seriály

1998 Horská služba (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1991 Dido (TV seriál)
Pochopenie (E03)
Zrkadielko (E02)
Znaky na múre (E01)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
Smrť baróna Gandaru (E05)
Honba za pokladom (E04)
Prípad Oscara Brodskiho (E03)
další epizody (5)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)
Děti dětí (E04)
Syn (E03)
Otec (E02)
další epizody (4)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Naši synovia (TV seriál)
Nepokojná láska (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
Vendég Pétervárról (E11)
další epizody (13)
1974 Straty a nálezy (TV seriál)
Naďa (E05)
Peter (E04)
Veronika (E03)
další epizody (5)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
Vrah si ty (E03)
Ukradnutý list (E02)
Vražda v ulici Morgue (E01)
1969 Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)

Dokumentární

2001 Chaos (TV film)

TV pořady

1966 Srdečná krajina (TV pořad)

Divadelní záznam

1987 Henrich IV. (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Milan Čorba (TV film) - a.z.
1994 V zákulisí (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky