foto

Milan Čorba

  • nar. 26.7.1940
    Bratislava, Slovenský stát
  • zem. 12.5.2013 (72 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Román pro muže
2008 Taková normální rodinka
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
2000 Král sokolů
1999 Kráľovská hra (TV film)
Kuře melancholik
Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
1997 Návraty z neskutočna
Orbis Pictus
Pták Ohnivák
1996 Jubileum (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Komorný spevák (TV film)
Medzihra (TV film)
Murray Schisgal: Stenotypisté (TV film)
Námluvy (TV film)
1994 Heloisa (TV film)
Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
1993 Profesor Bernhardi (TV film)
Zurvalec (TV film)
1991 Jacobowski a plukovník (TV film)
1990 Keď hviezdy boli červené
1989 Obrana Sokratova (TV film)
1988 Mercadet (TV film)
Portrét Doriana Graya (TV film)
Tony peňazí (TV film)
1987 Neďaleko do neba
Predohra (TV film)
Víkend za milión
1986 Kohút nezaspieva
Nástupca (TV film)
Utíkejme, už jde!
Šiesta veta
1985 Skleníková Venuša
1984 Epizóda (TV film)
Lev Tolstoj
O sláve a tráve
Čierny slnovrat (TV film)
1983 Magma (TV film)
Sojky v hlave
Tisícročná včela
1982 Chuť vody (TV film)
Doktor Bencúr (TV film)
Thibaultovci (TV film)
Turn of the Screw, The (TV film)
Tušenie
V tomto meste, v tejto chvíli (TV film)
Veľké šťastie (TV film)
Šílený kankán
1981 Maškaráda (TV film)
Mojmír II. (TV film)
Noční jezdci
Plavčík a Vratko
Po deviatich rokoch (TV film)
Pomocník
Prefíkaná vdova (TV film)
Služobná cesta (TV film)
Starý včelár (TV film)
Zaujímaví muži (TV film)
1980 Balladyna (TV film)
Chlapec z majera (TV film)
Demokrati
Hodiny
Hordubal
Ja milujem, ty miluješ
Jubelove deti (TV film)
Otec ma zderie tak, či tak
Prelom (TV film)
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
Triptych o láske (TV film)
1979 A pobežím až na kraj sveta
Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
Dve frašky (TV film)
Mišo (TV film)
Platiť sa nebude (TV film)
Pochábeľ (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
Ráno pod mesiacom (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
Sobotné večery (TV film)
Uzlíky nádeje (TV film)
V predvečer (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1978 Já jsem Stěna smrti
Krutá ľúbosť
Muž z Manassasu (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Pustý dvor
Päť dní do rozsudku (TV film)
Sneh pod nohami
Spolužiak (TV film)
Strašidlo (TV film)
Už viem, čo urobím (TV film)
Večera (TV film)
Vraj cholera (TV film)
Vydierač z poblúznenia (TV film)
Víťaz
Zlaté časy
Článok na prvú stranu (TV film)
Žena úspešného muža (TV film)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
Biele vrany (TV film)
Chlapi (TV film)
Dobrý deň, stará mama (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Penelopa
Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
Súkromná vojna
Vietor v starých stromoch (TV film)
Zrcadlení
1976 Andersonvillský proces (TV film)
Cesta domov (TV film)
Mário a kúzelník (TV film)
Odsúdení na život (TV film)
Pozor, ide Jozefína!
Ružové sny
Stroskotanie Danubia (TV film)
Zenovo vedomie (TV film)
1975 Horúčka
Kean (TV film)
Pani Heléne (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
Schody z mramoru (TV film)
Svetlo severu (TV film)
Vzbura v ulici Sycamore (TV film)
Zamilovaný lev (TV film)
Čudný človek (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Deň, ktorý neumrie
Horali (TV film)
Netrpezlivosť srdca (TV film)
Osem žien (TV film)
Studené podnebie (TV film)
Tajný agent (TV film)
Viktória Régia (TV film)
1973 Hriech Kataríny Padychovej
Putovanie do San Jaga
Skrytý prameň
Slávna chvíla tichého života (TV film)
Čierne ovce (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
Inšpektor sa vracia (TV film)
Letokruhy
Mumu (TV film)
Zajtra bude neskoro
Žiarlivosť (TV film)
1971 Hovoríš len o láske (TV film)
Taký obyčajný deň (TV film)
1970 Dvaja (TV film)
Falošný Nero (TV film)
S Rozárkou (TV film)
1968 Balada o sedmi oběšených (TV film)
Koniec a začiatok (TV film)
Matka (TV film)
V hodine strachu.... (TV film)
Úsmev Mony Lízy (TV film)
1967 Dáma (TV film)
Paroháč (TV film)
Zmluva s diablom
1966 Tri gaštanové kone (TV film)
Ľahostajní (TV film)
1965 Žltý dostavník (TV film)

TV seriály

1998 Horská služba (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
Straty a nálezy (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
1969 Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)

Dokumentární

2001 Chaos (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Milan Čorba (TV film) - a.z.
1994 V zákulisí (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace