Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Takashiho nemám moc v oblibě, ale tohle mi přišlo jako od někoho úplně jiného a daleko daleko lepší. Jde o boj studentů o ovládnutí nejdrsnější školy. Ovládnutí ne pilným studiem umění a skvělými výsledky v matematice, ale v boji na blízko. Scénář je jednoduchý, ale v pohodě to stačí. Na tohle se asi budu snažit lákat lidi, co se z nějakých důvodů bojí asijských filmů. Není to tak umělecké, je to nabité akcí a spád to má taky výborný. Nebude hrozit, že by si někdo pletl herce, protože každý má jiný účes, zuby nebo dokonce masku přes ústa. V těchto parametrech se to daleko víc podobá současným blockbusterům, jen je to víc kompaktní. No a taky bych to odhadl na 15+, což mají lidi radši. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Masakr, tohle byl MASAKR! Je to film, kterej má na ksichtu napsaný "s ničím se nesrat, jít do toho po hlavě i za cenu monoklu a nenechat se zastrašit!". S divákem se to nepáře a hned od začátku si užijeme tak perfektní bitky (jednotlivců i početných skupin), že se člověk ani nestihne skoro nadechnout. Herci jsou výborně vybraní, casting se rozhodně povedl, o prostředí, ve kterým se to odehrává, ani nemluvím a soundtrack všechno pěkně podtrhuje. Rozhodně stojí za podívání, protože "Dobytí je jenom sen." - "Nebuď si tak jistej." ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Chovám velký obdiv ke všem divákům, kteří tento japonský hnus dokázali zhlédnout na jeden zátah. Já u této trapné píčoviny 2x úspěšně usnul. Něco tak krajně nezajímavého a debilního, se opravdu moc často nevidí. Již jsem s touto píčovinou ztratil příliš mnoho času, takže se alespoň v komentáři pokusím být stručný. Děj se točí kolem toho, že 30kiloví šikmoocí žlutí středoškoláci svádí na jakési debilní škole boj o to, kdo z nich bude do konce roku ten největší čurák. Děj je tak krajně dementní u nudný, že se mi nepodařilo udržet pozornost ani na souvislých 5 minut, tudíž mi zcela unikaly souvislosti v té sračce a vlastně mi to ani nijak nevadilo. Postavy se všechny chovaly jako stejní čůráci, a tak se stalo, že mi splynuly v postavu jedinou, což mi rozhodně nepřidalo v tom, aby se mi jakkoli podařilo se zorientovat v tom dementním ději. Postavy musel napsat nějaký nadpozemský čurák, protože ani jedna z nich nebyla ani malinko zajímavá. Bitky točil samozřejmě opět nějaký pičus s roztřepanou prackou, takže ani z těch si divák nedostal šanci pranic odnést. Obrovská ztráta času a neskutečný žlutý průser. Moc nechápu zdejší červené hodnocení, asi by mi ti nemocní feťáci měli dát kontakt na svého dealera. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Parádní film, který pobavil nejen akcí, ale i vtipem, navíc tak zdevastovanou školu jsem ještě neviděl, hotové bitevní pole. Plnou nálož ale ode mě nedostane, a to proto, že při závěrečné bitce jsem měl trošku problém s realističností (i když ono je to vlastně počas celého filmu), pak kvůli pár nasladlým scénám a závěr mě také moc nenadchl, neboť jsem si spíše oblíbil Serizawu, to že chlapci v každém záběru museli mít perfektní účesy i za deště bych neřešil:-). Celkově velmi kvalitní záležitost, k dokonalosti ale přeci jen ještě něco scházelo. 80% a krásné 4. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Tohle je solidní prdel. Po celou dobu filmu platí důležité pravidlo: Nebrat ani vteřinu filmu vážně. Pokud se vám to nepodaří, můžete to rovnou vypnout, jelikož začnete mít pocit, že japonské školství má určité mezery. Pokud naopak přijmete princip absolutní nadnesenosti, dají se ty 2 hodiny celkem dobře užít. 6/10 ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama