Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Dobrý film na téma "jak si dojebat život během pěti vteřin". Dobrá hudba, kamera, docela neokoukaný vývoj událostí. Překvapil mě Rupert Grint, který ukazuje, že ze škatulky Harry Potter se dokáže v pohodě vyhrabat ven. Líbila se mi ta prosvítající sociálněkritická hořkost, inu země původu se nezapře. Na druhou stranu mě štvalo několik do očí bijících nelogičností, jako třeba nesmyslná autonehoda (Grint mohl přeci kdykoliv zastavit) nebo chybějící hudba na oné megapárty. Celkově docela příjemná teenagerovina, až na to, že toho týpka z Misfits jsem měl celou dobu chut pořádně skopat :). ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Žádná divoká jízda, o který se píše v oficiálnim textu distributora, se nekonala. Spíš mi to přišlo jako dost nudná a pomalá vycházka s chovancema nějaký psychiatrický léčebny. Zrzoun z Heryho Potrata a jeho kudrnatej kámoš se zamilujou do nějaký pipky a začnou se kvůli ní chovat jako úplný idioti. Celou dobu to smrdí nějakym velkym průserem a k tomu průseru úplně na konci taky dojde. No aspoň je film docela krátkej. 40% ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Opravdu nic moc. Ten film je takový... plytký. Spoustu věcí nakousne, ale u ničeho nejde do hloubky. Závěr taky nebyl natolik silný, aby ve vás něco zanechal - tedy silně natočený. Ono celkové zpracování bylo docela nudné. Good and bad boys byli dobří, Robertův zjev si o takové role přímo říká a Rupert se se svou rolí taky vypořádal vcelku dobře. Kimberley byla o dost slabší i když si nemyslím, že by byl zádrhel ve výkonu jako takovém, ale spíš se mi do této role nehodila typově a neuměla to dohnat něčím jiným. ()

Kenji179 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná ukázka toho, jak holka dokáže zamotat hlavu klukům a jak kluci jsou schopni dělat šílenosti kvůli holce, i kdyby je to mělo poštvat proti sobě. Příběh dobrý, jen ten konec mi připadal takový odtržený od zbytku filmu. Tři hvězdy to ode mě dostalo snad jen kvůli Rupertu Grintovi, který mě svým výkonem mile překvapil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem od snímku čekal tolik, ale co jsem dostal, to mi přišlo takové alibistické. Dva mladí muži, možná ještě teenageři, se zamilují do jedné holky a jejich přátelský vztah se rozpadne. Tohle je trochu klišé a jako jedno velké klišé je to natočeno. Ani ten drsnější konec, o kterém stejně celou dobu víme, to nezachrání. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama