Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

okkac 

všechny recenze uživatele

Tak se nám po 10 letech hoši přeci jen vrátili a s nimi i několik dalších postav z prvního dílu jako trojce policajtů, David Della Rocco ve snové sekvenci, dokonce i ten starý děda jako majitel baru a možná i někdo další (tuším, že ten obchodník se zbraněmi). A přibylo pár dalších, hlavně sexy Julie Benz a Clifton Collins jr., který je důstojným nástupcem Rocca. Pokud máte rádi jedničku, bude se vám líbit i druhý díl. Možná je to i proto, že Duffy hodně postupů prostě pouze kopíruje a nepřináší až takovou inovaci (juxtapozice u přestřelek stále stejná). Prestože mám určité výhrady k hudbě (jakožto výrazného elementu), kdy u přestřelek běží takový elektronický remix, který mi moc nesedl, i když pár rockových vypalovaček se zde nachází, je to pecka. A na konci se jako velké překvapení objeví...... a s ním i otevřená vrátka do třetího dílu. Takže sem se sequelem a doufám, že to nebude trvat dalších 10 let. 8/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

no, nakonec to nebylo az tak spatne, jak jsem se obaval, ale zel, k jednicce to ma hodne daleko.. Ano, vsichni tri (tatik i oba synove) jsou stale neskutecne cool, Romeo ale, ac se snazi, jak chce, Roccovi se nemuze rovnat.. To stejne se da rict i o Julii Benz, tady to je ale jeste mnohem podstatnejsi rozdil.. Cely film mi prisla neskutecne otravna, bylo videt ze strasne chce delat takove skvele veci, jako jeji predchudce, ale ve vetsine pripadu to vyslo jen jako pitome opiceni, nemluve o tom, ze jeji hlas, ani ksicht se na to prilis nehodil.. Dalsi tri detektivove jsou obcas zabavni, obcas ne, lumpove jsou nudni uplne, trochu me zamrzelo, ze z otce se vyklubal az takovy smejd (v klidu bych ty flashbacky ozelel, ale bez nich by to asi neslo, no.. to by musel byt uplne jiny pribeh), trpaslik je primo smesny a trapny.. a ten sen ke konci si mohli taky odpustit, vubec nesedel do kontextu, spise mi to pripadalo, ze jen chteji nejak prodlouzit stopaz. Ale posledni zuctovani, a sceny nasledujici po nem (hlavne ty) jsou uplne uzasne a doufam, ze na trojku nebudu muset cekat prilis dlouho.. is back. SUMA: prumer, casto nudici, vlastne tezici jen z uspechu jednicky, akcni sceny, i kdyz se snazi byt originalni, jsou vsechny na jedno kopyto, jedine ta v sidle toho Itala a nasledna hlaska Romea je uchazejici. Scenar dost deravy, ale... ale. Jsou tu stale nasi oblibeni bratri, nas oblibeny tatik a zaver vse haze z podprumeru do pekneho prumeru.. prosim Troyi, ukaz nam velke veci 6/10 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dvojka bohužel za jedničkou podstatně pokulhává. Jednak je to špatným scénářem, který do určité míry chabě kopíruje předešlý díl plus přidává poměrně trapné hlášky a jednak hereckým obsazením. Teď nemám na mysli bráchy a Billyho Connollyho, ale Cliftona Colinse a zejména Julii Benz, která Willema Dafoea nenahradila ani náhodou - vlastně mi celou dobu lezla neskutečně na nervy. Na druhou stranu závěr byl už zase vyvedený, zabiják jdoucí po "Svatých" byl taky v pohodě a i ten Colins měl nakonec pár dobrých štěků. Každopádně před trojkou by si měl Duffy pořádně srovnat oba díly a uvědomit si, co bylo ve dvojce špatně. 55% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že bude hůř. Jednička je hodně povedená a 20ti procentní rozdíl v hodnocení se musel promítnout. 10 let je na pánech znát, ale pouze co se vzhledu týče. Oba si to dávají velmi slušně i když na jejich mladší já prostě nemají. Vedlejší postavy nejsou nic moc, ale většinu času nenudí. Na agentku se mooc pěkně kouká. Celkově jde o čistý průměr a proto dávám 60 procent. Za jedno podívání to stojí. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

To že je Rocco a Dafoe v záběru jen moment je blbý, ale rozhodně sem se s novými postavami nenudil.. Trochu slabší než originál. Každopádně pořád je to ačkní, zábavný i vtipný. Jediné co mě štvalo byli ty prapodivný kruhy pod očima u mladého Indiana Jonese Flaneryho, jakoby se nepovedla plastická operace... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, keď dvaja írski bratia, Connor a Murphy McManusovci, vstupujú do miestnosti cez okno, tak ešte predtým si okno prestrelia. Avšak keď Connor zo zbrane strieľa, je vidieť že vôbec nestrieľa do okna, ale úplne mimo neho. (domco10)
  • Slovo „fuck“ bylo použito 136krát. (HellFire)
  • SPOILER: V prvním filmu zemře 33 lidí, zatímco tady jich napočítáme 59. (HellFire)

Reklama

Reklama