Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2000, 45 min

Chcete být milionářem? Úspěšná soutěž, kde můžete své znalosti proměnit za skutečně velké peníze. K dispozici máte tři nápovědy (pomoc publika v sále, 50 na 50 a přítel na telefonu), pokud nevíte jednu ze čtyř nabízených odpovědí na danou otázku. V celé škále otázek jsou tři záchytné body, což znamená, že ona částka soutěžicímu zůstane. Věřte, že Vladimír Čech (Martin Preiss) nejednoho člověka na "horkém křesle" zviklal. (cheyene)

(více)

Recenze (301)

boni 

všechny recenze uživatele

Díly s panem Čechem byly absolutně bezkonkurenční, žádný z následovníků už se nastolené laťce nedokázal ani přiblížit a Milionář pomalu ale jistě mířil k záhubě. Počínaje Preissem už to bylo vážně o ničem. A samozřejmě jsem si vždy rád "zasoutěžil" z pohodlí domova. Pro mě nejlepší vědomostní pořad, celkově se mi vždy velmi líbil ten formát soutěže, a navíc oproti v podstatě všemu obdobnému v Česku tam byly opravdu pořádné výhry - na rozdíl od takového AZ kvízu - takže bylo vždy vidět to napětí ve tvářích soutěžících, které právě hlavně pan Čech velmi umocňoval, krásné vzpomínky. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Když počítám jediné díly, které jsem sledoval (ty s Čechem), tak jsem nadšený. Opravdu, takováhle TV hra je skvělá, má svojí úroveň, velmi charismatického moderátora a takový ten kulturně povznášející nádech. Ještě štěstí, že jsem zatím žádný díl bez něj neviděl a tak si podle toho co zde lidi píšou, nebudu kazit zdání o této soutěži. - 8/10 - ()

Reklama

topol999 

všechny recenze uživatele

Nyní to opakují na tv Telka a musím říct, že i když jsem většinu dílů už viděl, tak se vždycky znovu podívám na to, jak se Vladimír Čech se smíchem pouští na lov soutěžících. Navíc z každé prkotiny udělal dobrý fór, a nikdy při tom nebyl trapný nebo netaktní. Za to mu náleží velká pochvala a nynější moderátoři by se od něj mohli učit. S Preissem jsem viděl asi 2 díly a bylo to na zvracení. Hejma byl taky o ničem, Se Šmuclerem se to trochu zvedlo, ale i přesto nic objevného to nebylo... Hodnocení se stahuje pouze k V. Čechovi: 91% ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Milionář je naprosto výborná soutěž, do které jsem se vždy chtěl přihlásit, bohužel skončila dříve, než jsem dosáhl plnoletosti. Dokud pořad moderoval Čech, soutěž byla o humoru i napětí, jakmile na jeho místo nastoupil Preiss (a ten byl ještě jakž takž kvalitní), soutěž zůstala jen o otázkách a veškerá interakce mezi soutěžícím a moderátorem odpadla. ()

andykanadan 

všechny recenze uživatele

tomuto programu som vdaka znalosti nemciny verny dodnes na RTL najmä vdaka vynikajucemu moderatorovi Gűntherovi Jauchovi...ked to islo na Slovensku, najradsej som mal vydania moderovane Martinom Nikodymom, neskor s Ivetou Malachovskou to nebolo uz az take dobre. A moderator ceskej verzie Vladimir Cech, to bol clovek na spravnom mieste a v spravnu chvilu, daval celej relacii dalsi rozmer... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • V roce 2016 se TV Nova rozhodla pro obnovení soutěže. Natáčení probíhalo v březnu v Německu. (Bernyz)
  • Ve 20. epizodě v 18. minutě můžeme vidět, že soutěžící má přeškrtnuté všechny nápovědy, přitom ji ještě zbývá nápověda „přítel na telefonu“. V příštím vyobrazení nápověd je už všechno dobře. (mar48)
  • Jaromír Nohavica nazpíval písničku s názvem „Milionář“, kde zpívá právě o této soutěži. (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama