Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2000, 45 min

Chcete být milionářem? Úspěšná soutěž, kde můžete své znalosti proměnit za skutečně velké peníze. K dispozici máte tři nápovědy (pomoc publika v sále, 50 na 50 a přítel na telefonu), pokud nevíte jednu ze čtyř nabízených odpovědí na danou otázku. V celé škále otázek jsou tři záchytné body, což znamená, že ona částka soutěžicímu zůstane. Věřte, že Vladimír Čech (Martin Preiss) nejednoho člověka na "horkém křesle" zviklal. (cheyene)

(více)

Recenze (300)

qwxyz 

všechny recenze uživatele

8/10. Co stačí: skvělá hudba, dobrý soutěžící a Vladimír Čech. Zejména za Vladimíra Čecha, hodnocení ŽUMPA! tomu neuvěřitelně dokonalému chytrákovi v TV, co se jej rozhodl nahradit, všechno to pohřbil... Preiss je podle mě dobrý moderátor, ale tahle soutěž mu vůbec neseděla a Hejma nebyl špatný. Legendární díly jsou jsou za Vladimíra Čecha s Jiřím Horníčkem, Zdeňkem Jánským, Pavlem Judasem... ()

topol999 

všechny recenze uživatele

Nyní to opakují na tv Telka a musím říct, že i když jsem většinu dílů už viděl, tak se vždycky znovu podívám na to, jak se Vladimír Čech se smíchem pouští na lov soutěžících. Navíc z každé prkotiny udělal dobrý fór, a nikdy při tom nebyl trapný nebo netaktní. Za to mu náleží velká pochvala a nynější moderátoři by se od něj mohli učit. S Preissem jsem viděl asi 2 díly a bylo to na zvracení. Hejma byl taky o ničem, Se Šmuclerem se to trochu zvedlo, ale i přesto nic objevného to nebylo... Hodnocení se stahuje pouze k V. Čechovi: 91% ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

První série byla velmi dobrá (lví podíl na tom má moderátor Vladimír Čech), bohužel časem se pořad omrzel a výměny moderátorů tomu moc nezabránily. Celkově se "Chcete být milionářem?" dají označit za to neklepší co v tomto stylu zábavy ve světě vzniklo a u nás provedlo. PS: a mimochodem musím opět podotknout, tady to namá (čsfd) co dělat!! ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení se týká pouze dílů s Vladimírem Čechem (čest jeho památce), který byl skutečný profesionál. Od barvy hlasu, přes improvizaci až po vyhýbání se klišovitým frázím, to vše mu šlo perfektně. Mnohdy dokázal člověka dost napnout. Dalším kladem byli soutěžící. Někdy typy, kterým jste to přáli, někdy tupci, co se nedostali ani na první záchytný bod. Mnohdy jsem se divil už při výběru soutěžících, kteří nebyli s to seřadit jednotlivé dny v týdnu po sobě. Prostě kultovní záležitost, která mě provázela tři roky. Jo, jinak nesmím zapomenout na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=Dre_16NGoug ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Až se divím, že jsem to tady ještě nehodnotil, protože to považuju za nejspíš nejlepší vědomostní soutěž s nemalýma výhrama. Samozřejmě, že svůj podíl na tom měl i V. Čech, ty následující náhrady za něj, to už bylo jenom takový zbytečný prodloužení, ale nemůžeme zase kvůli tomu shodit celej pořad. Když to opravdu srovnám s jinýma soutěžema, tak tahle je naprosto zlatá. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • V 333. a 334. dílu během éry moderátora Martina Preisse soutěžil Viktor Kalivoda, který si odnesl 320 000 Kč. Jde o osobu, která o rok později zavraždila 3 lidi s tím, že mu vzorem byla Olga Hepnarová. Plánoval i masovou vraždu na lince metra C. (Zodd)
  • Jaromír Nohavica nazpíval písničku s názvem „Milionář“, kde zpívá právě o této soutěži. (SONY_)
  • V roce 2016 se TV Nova rozhodla pro obnovení soutěže. Natáčení probíhalo v březnu v Německu. (Bernyz)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama