Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

SB 

všechny recenze uživatele

Znám jen verzi s Lesákem. Ze začátku bych tomu dal 2 *, ale postupem času moje alergie na tento pořad narostla, jednak kvůli přiteplenému, klišovitému projevu moderátora, ale hlavně kvůli skutečnosti, že cílem soutěže je maximální průměr s minimální invencí - čím více se trefíte do názoru masy, tím lépe. To je už samo o sobě odpuzující. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších soutěžních pořadů co se momentálně vysílají. Baví mě tipovat, co si nereprezentativní vzorek sta lidí myslí:) P.S. Viděl jsem to i párkrát ve slovenštině a moh' jsem se smíchy protočit. Celá soutěž je taková uvolněnější a vtipnější. P.P.S. Už mě to ňák přešlo :D Vlastně to zas tak dobrý neni. Snižuju hodnocení ze čtyř na dvě. ()

Reklama

Mufi315 

všechny recenze uživatele

5 proti 5 je náhodou dost zajímavá soutěž, a to hlavně proto, že je originálně vymyšlená a postavená né na znalostech, ale na prostém selském rozumu, kdy může dělník porazit univerzitního profesora. Je to hra, kdy musíte mít i trochu štěstí, ale hlavně přemýšlet jako většinové davy lidí. Samozřejmě Petr Novotný byl mnohem výkonějším i zábavnějším moderákorem, zatímco Lesák se tam dostal asi jen z nějakých protekčních důvodů, protože je to z pohledu moderátorského umu vidět. Ale dojem ze soutěže to až tak nezkazilo. Nejvíc mě vytáčí otázky pro diváky typu: "Jmenujte něco neživého, co má čtyři nohy?" "A) vůl" B) stůl" - někdy si říkam, že je to snad ironie a správně musí být ta nesmyslná odpověď. A 7 (někdy i 10) minut reklam v 55 minutovém pořadu.. S příhledem k těmto dvěma mínusům tedy za slabší ***-. (51 %) ()

kyrtab 

všechny recenze uživatele

Ač mne Novotňák ze začátku svým projevem nasíral, po čase to k sobě sedlo a já když potřeboval, tak se zabavil. Lesák a "moderní" vzhled studia je bohužel totální propadák a nikdy to v současné podobě nebude jinak. Za dobu působení zjizveného (hlavněsebe)baviče *** , za Lesáka, kterému chybí do puntíku vše, co by měl moderátor mít, odpad. Výsledně zarovnám dolů, tupost a neschopnost odpovědných osob při "vylepšování" pořadu je tragická. ()

bax 

všechny recenze uživatele

Túto sériu by som rozdelil na dve časti - éra Petra Novotného - túto postavičku českého humoru mám veľmi rád a dodával tejto súťaži vtip a šmrnc. Dal by som tomu 4*. Potom ale prišla éra Petra Lesáka, ktorý síce dodal súťaži väčšiu vážnosť, ale utrpel vtip a humor, o ktorých by táto rodinná súťaž hlavne mala byť. Takže za 1*. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno