Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Mustaffa 

všechny recenze uživatele

Petr Lesák je strašný komentátor. Pořad sám o sobě není až taková stupidita, věřím, že u hodně rodin má úspěch, že se u toho "pobaví". Opravdu u tohoto pořadu asi člověk může vypnout mozek a tlemit se kravině. Jednu hvězdičku dávám za finále, která je vážně hardcore, jako odpověď Fabka na otázku jmenujte nějaký český zámek je mazec. A že podobných odpovědí je tam spousty. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Komentář píši paradoxně až téměř deset let od premiéry zábavného pořadu TV Prima a to v důsledku hodnocení Novácké kopie Co na to Češi......takže není třeba se opakovat. I když nejde o žádného kandidáta na Oskara televizní zábavy, má tento formát pořadu (vzhledem ke svému vysílacímu času) své opodstatnění. Přijít z práce, namazat chleba, natáhnout se na kanape, otevřít lahvové, vzít ovladač do ruky a vypnout tělo....nic víc, nic míň. ()

Reklama

Ai.ma 

všechny recenze uživatele

Hustá televizní show pro inteligentní diváky. Složité otázky podporuje výborný nápad postavit úspěšnost na pouhém tipování, takže vítězem se může stát kdokoliv!!! Třešničkou na dortu je pak neuvěřitelně dramatické a efektivní finále! Moderátor je navíc ostřílený matador a dokáže po celý čas chytrými a pohotovými, originálními bonmoty držet diváky v dobré náladě. Co víc napsat, prostě klasika a revoluce v televizních soutěžích! ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Petr Novotný je na mojí černé listině.Tento ,,bavič" ,vítěz (h)různých prapodivných anket, mě několikrát svým debilním ,,humorem" donutil utéct od televizní obrazovky,v lepším případě urychleně přepnout na jiný kanál.Když TV Prima vysílala pořad 5 proti 5,tak jsem ho téměř nuceně sledoval aspoň jednou týdně se svými rodiči,ke kterým jsem chodil na návštěvu.A hle,najednou mi připadal Novotný zcela normální a řekl bych,že držel prapor téhle průměrné zábavy, mnohdy s neuvěřitelně tupými soutěžícími. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Pamatuji časy kdy jsem na to pravidelně čuměl(to bylo o prázdninách, kdy jsem neměl asi nic lepšího na práci), možná kdyby místo Petra Novotnýho, který po 20 minutách vysílání byl zpocený jak prase, to moderovala nějaká pěkná holka tak je to možná oblíbenější a možná na to koukám déle. Dvě hvězdy dávám, protože na to jakej je Petr Novotný kokot tak to taková kokotina nebyla ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama