Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

No.. ano, je to předvídatelné, plné klišé, každý ví jak to nakonec dopadne... NO A CO?! Důležité je, jestli ten film dokáže pobavit, aspoň trochu zaujmout a hlavně nenudit. Všechno tohle ten film splnuje, nic víc jsem od něj nečekala. Nezklamal.. 3* Konec byl opět příšernej happy end.. A Renée Zellweger vypadá příšerně. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomý film s pitomým dějem a pitomými postavami. Neuvěřitelná nuda a blbost. Na tohle téma bylo natočeno spoustu jiných (a výrazně lepších) filmů, tenhle rok třeba takový Návrh. Hlavní hrdinka jen divně kouká, špulí pusu a zvláštně se usmívá (to asi tou zimou - ba ne Zuzi, to je ten botox). Ve filmu najdeme příšerný, tolikrát ohraný momenty jako zaseknutej podpatek, opilecký výstup s velmi nelegračním padáním do sněhu a otravný (vesnický, haha) lidi. Harry Connick je mi dost nesympatickej, občas mi přijde, promiňte ten výraz, ale jako retard, už už jenom aby slintal. Nečekala jsem od toho nic moc, ale aspoň trochu ano. Nic na tom filmu není zajímavého. Jedna hvězda za snahu... ()

Reklama

Marrianna 

všechny recenze uživatele

A já se prostě nedám. A já prostě nedám Renée. Ono to je pořád dokola to je fakt, ale faktem je, že to co jsem hledala jsem tady taky našla. A Renée to prostě sekne a pořád má v sobě kousek té roztomilé zřeštěnosti i když hraje z počátku studenou kariéristku. Příběh je klišovitý, ale funguje. A pokud ve mě film vyvolá uspokojení, pak nemám proč hodnotit níže. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Perfektní průměr ve všech ohledech a to myslím pozitivně. Film tak dokonale šlapající ve vyjeté stopě romantické komedie, s nijak nevybočující režií nebo jakýmkoli jiným formálním prvkem, že jsem si upřímně řečeno oddechla. Obávala jsem se, že to dopadne daleko hůře, ale kromě veškerých klišé opravdu není nic, čím by se tahle Holka z města mohla zprotivit. Renée je nad očekávání snesitelná, nepitvoří se, nenafukuje, ani příliš nešpulí a i přes tu relativní prázdnotu a šablonovitost je její postava Lucy vcelku sympatická. "Zálesácký" Harry Connick Jr. a ostatní vesničtí balíci neškodně přizvukují. Do předvánoční nálady mi tato zasněžená oddechovka pěkně zapadla. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Nepovedená variace na Baby Boom z roku 87, akorát bez dětí. Film o tom, jak si kariéristka z velkoměsta musí zvykat na venkov a boty na deseticentimetrovém podpatku vymění s velkým sebezapřením za sněhule. Nevím, jestli byl kameraman fetišista, ale ty (neobvykle) časté záběry na nohy Renée, byly krajně podezřelé :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)

Reklama

Reklama