Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Niekedy je fajn, nezistovat si o filme jeho rating. Ako v mojom pripade...nemala som ponatie ako slabo je New in Town hodnotene, avsak po hodinke a pol sledovania tejto romantickej komedie, som si ista, ze moj nazor sa jednoznacne lisi. Pacilo sa mi to cele. Lahulinke, sladke a este aj funny. Tak to vidim ja. (Have you found Jesus?..."Well, I didn't know he was missing." ;o) ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Priemer po každej stránke. Renée Zellweger starne (tak trochu začína pripomínať Dianne Wiest), humorné vsuvky veľmi nefungujú, príbeh je značne neoriginálny a film ako celok veľmi rýchlo vyšumí z hlavy. Napriek tomu to nebola strata času a oceňujem fakt, že film priveľmi nenudil. Skrátka nenáročná oddychovka na jedno použitie. 50% ()

Reklama

mac000 

všechny recenze uživatele

Spíše 2 a půl * , je to taková tradiční romantická story made in USA s nepostradatelným happyendem. Takže to jsou důvody, proč na film nejít či si jej doma nepustit. Na druhé straně R.Zellweger předvádí solidní výkon a příběh zahřeje lidskou duši uvědoměním si důležitosti mezilidských vztahů a fungující sousedské komunity maloměsta (působivá scéna z vánočního shromáždění New Elmu u obřího svítícího stromku). Takže suma sumarum ty dvaapůl body. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Z počátku veselé, později krapet vážné, aby to nakonec skončilo romanticky pohádkově. Ano. Dvě třetiny se dal příběh vcelku zvládnout, ale ten kýčovitý konec to nakonec všechno zazdil. Celý film táhne pouze Renée Zellweger a přesně tak, jak se od takového filmu očekává. Je ztřeštěná, hubatá, přísná, panovačná, později (jak jinak) příjemná a miloučká, a je hlavně sexy. Nejedná se o špatný snímek. Jen je škoda, že na sebe Renée strhává pozornost. Ostatní tím nechává za sebou, což za následek vyvolává dojem, že ten film je prostě její. Jo a ještě to má jednu zvláštnost. Během sledování tohoto snímku může být divákovi neskutečná zima. Tedy pokud se vžije do onoho prostředí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka o holce z města, která zachránila malou továrničku a lidem zachovala jejich pracovní místa. Jo ještě nesmím zapomenout, že se zamiluje do místního prince, ale to jste taky asi čekali. Renée Zellweger má v sobě pořád dostatek komediálního talentu, bohužel ne tolik aby utáhla celý film, který je jinak cekem o ničem. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)

Reklama

Reklama