Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Scytale 

všechny recenze uživatele

Renee Zellweger v tomto filmu vypadá jakoby to nebyla ani ona, ale nějaký podivný robot s její tváří starší o 15 let, vypreparovaným hereckým umem a nainstalovaným softwarem Denik Bridget Johnsove v1.0. Zápletka filmu je naprosto tuctová a předvídatelná a garantuji vám, že se budete nudit a nudit a ... Ty 2* jsou za příležitostné situační gagy a postavu Stua ztvárněnou J.K. Simmonsem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na čo som to zase narazil? Ďalšia absolútne zbytočná kvázi romantická komédia, kde Anistonku vystriedala pre tentokrát Celvegerka, pretože asi nemala čas. Renée tu nie je bohvieako sympatická a ono sa to potom prejaví aj na vyznení filmu a naplnení svojho žánru. Jednohubka, ktorá obstojí v tv niekedy v nedelu poobede, dúfam, že v kine ste na tom neboli. Ono to točil ešte nejaký Dán preboha....mal sa radšej držať Dogmy. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Jakou já mám slabost na Renée a její krásný úsměv. Těšil jsem se na nový počin této sympatické herečky, který mě nezklamal. Možná nebudu příliš objektivní, ale film servíruje plno zábavných momentů, kterých je opravdu hodně. Nejsou to momenty, kdy se už nuceně usmíváte, ale usmíváte se, protože jsou opravdu vtipné. Po celý film jsem se usmíval a smál, jelikož Renée je sympaťačka, která při nějaké té humorné scéně působí věrohodně. Děj filmu je klasický, neoplývá originalitou, ale určitě neurazí. Filmu se vyhnuly všelijaké trapné scénky, které se objevují v jiných romantických komedií. Příjemný a milý film. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

dávám rozhodně pět hvězdiček, protože tento film se moc povedl a má rozhodně na vyšší ohodnocení, Reneé Zellweger je dobrá herečka, ale spíš se na ní hodí komediální filmy, ale tady roli zvládla moc dobře, u některých momentů jsem se fakt dobře pobavila, o srandu tady není nouze, určitě doporučuji se na tento film podívat, není to slátanina, ani hloupý film, vše do sebe dokonale zapadalo, a romantiky si tady taky člověk užije jak se patří. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

"Ať Vás do prciny nekousne jezevec" 😀 Je to taká prevarená Bridget,  ale na večer medzi vianočnými sviatkami keď sú všetci na mäkko je to tak akurát. Trochu mi to pripomínalo filmy ako Baby Boom alebo Blázinec a to sú filmy ktoré mam fakt rád. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)

Reklama

Reklama