Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad běžel v době, kdy byl šéfem TV NOVA Vladimír Železný, který ho zároveň i uváděl. Originální byl jeho pozdrav: "Dobrou chuť, pokud zrovna obědváte." Dozvěděli jsme se vše o novinkách, které nás čekají v nejbližších dnech v TV. Vladimír Železný zde diskutoval i o politice a jiných věcech. V roce 2003 byl tento pořad nahrazen jiným a ten se jmenuje Volejte NOVU. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Jestli se o nějakém pořadu dalo říci, že je publicistický, tak je to rozhodně tento. Přesně si pamatuji den, kdy vznikla NOVA. Byl jsem žákem ZŠ a v TV už několik dní před tím běžely upoutávky na jakýsi nový televizní kanál. Já ještě jako malé dítko moc netušil, co se to děje. Byl únorový pátek roku 1994 a NOVA zahájila vysílání. Prvním filmem byl snímek Obecná škola a pak dávali komedii Krotitelé duchů. V roce 1994 se dá říci, že se přepisovaly dějiny, protože vznikla paní NOVA, která se hned stala nejsledovanějším kanálem v Česku. Za jejím zrodem nestojí nikdo jiný, než politik a podnikatel Vladimír Železný, kterého dodnes obdivuji a nestydím se za to. Po jednom dni měním hodnocení a o jednu hvězdičku ho zvyšuji na plný počet, protože u tohohle pořadu jsem se neskutečně, kdysi dávno bavil. Legendární "koláče" o sledovanosti pořadů, kdy každý pořad vysílaný na TV NOVA deklasoval konkurenční televize, se mi velmi líbily, i když se jim věřit nedalo. Nadchly mě také reportáže o filmech, či seriálech. Jen se mi nelíbily dotazy diváků, protože ty byly mnohdy neskutečně trapné a debilní. Nechtěl bych vědět IQ volajících. Když jsem se v roce 2003 dozvěděl o konci Vladimíra Železného v TV NOVA, tak mě ho bylo hodně líto a sobotní poledne už nebyly co bývaly a mě už nikdo při obědě nepřál dobrou chuť:-). V dnešní době se vysílá Volejte NOVU a vůbec se na to nedívám. Je to trapná náhražka a tváře NOVY, které ho moderují, by se měly stydět. Pro mě má pořad Volejte řediteli neskutečnou nostalgickou hodnotu a já mu dávám plný počet. ()

Specs odpad!

všechny recenze uživatele

Hláška: Vladimír Železný: - "Pěkné sobotní poledne, dobrou chuť, pokud právě obědváte. Vítám vás u X. výdání tohoto pořadu." & Vladimír Železný: - "... v každém případě vyřiďtě Zazovi, že ho i nadále milujeme a posíláme mu 14 pusinek. Marie Smildová za celý pracovní ženský kolektiv Srbsko." & Vladimír Železný: - "... tak už se narodila. Je to krásná zdravá holčička, měří 45 cm a váží 3,5 kg. Přesto, že Zazu zbožňujeme, dali jsme na vaši radu a dali jsme ji jiné jméno. Je po vás a s vaším dovolením Vlaďka. Děkujeme a držte se. S pozdravem Jiřina Kudrnová, Srbsko." ()

Reklama

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

No. Některé části dobré. čas dobrý, hrdost dobrá. Správné spojení s ředitelem, u čeho trávíte v mládí většinu své času. Musím zde podotknou, že nejlepší punc tomu ale dodala dvojice Genzer a Suchánek. Při volejte ředitelům volala nějaká paní. Tak na co se chcete zeptat? - chci se ohradit oproti vaše vysílání. Vaše vysílání mě vyrušuje při dívání na reklamy. - Tak to se vám paní omlouváme, to je nám líto...tak jsem se dlouho nesmál. Děkuji za příspěvek, aspon, že se Vám dobře žije. Ještě si pamatuji, jak jste nechal v drahých autech odvést z republiky obrazy. Na to nezapomenu. Myslím, že se ještě někdy uvidíme. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální pořad, jehož jediným negativem je, že už skončil. Těch legendárních nápadů a etap, co tam proběhlo; šachy, snad i kolo štěstí, pes Novák, krasavice za telefonem, zajíc Zaza, koláče, lízání prdeIe odéesákům, odkládání brýlí, pirátské vysílání Jana Vávry, předepsané dopisy pro plynulé najetí na téma, které bylo zapotřebí pořešit, předvádění nefunkčních internetových stránek, odpovídání kolik má ta a ta telenovela dílů a hlavně vysoce objektivní reakce na tehdejší geopolitickou situaci...a ty hlášky! "Já bych měl pro vás námět na reportáž" ()

Nerajohn odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky po poledni usedal do studia jeden takový pán, co oblbnul miliony lidí v naší zemi. Oblbnul je natolik, že si zvolili do senátu a pak i do evropského parlamentu. Jeho sundávání brýlí, aby byl divákům blíže, jeho srdceryvné odmítání některých filmů a seriálů - ne, Majora Zemana opravdu nebudeme dávat (poznámka: sám v tom hrál, ale nikde to neřekl, asi se styděl, ale stejně tam Vovku vypátrali....). ()

Zajímavosti (4)

  • Kvůli sporu mezi Janem Vávrou a Vladimírem Železným o tom, kdo bude pořad moderovat, se Železný naboural do vysílání pořadu, když jej moderoval právě Vávra. Samotný pořad trval méně než půl minuty, protože poté, co Vávra přivítal diváky, se na obrazovce objevil text: „Vážení televizní diváci, tato textová zpráva nahrazuje pirátský pořad společnosti Česká nezávislá televizní společnost spol. s.r.o., který nemohl být odvysílán, neboť byl zařazen v rozporu s pokyny společnosti CET 21 spol. s.r.o. Využijte prosím tuto pauzu k občerstvení, za chvíli jsme zpátky.“ (Petr.Penicka)
  • Kvůli tomu, že Vladimír Železný v pořadu komentoval záležitosti spojené s jeho osobním sporem se společností CME, přičemž neposkytoval objektivní a vyvážené informace, bylo roku 1998 vedeno řízení o odebrání licence provozovateli TV Nova společnosti CET 21, ve které byl majoritním vlastníkem. Řízení nakonec bylo zastaveno, přesto byl po nějaké době opět napomenut. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama