Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad běžel v době, kdy byl šéfem TV NOVA Vladimír Železný, který ho zároveň i uváděl. Originální byl jeho pozdrav: "Dobrou chuť, pokud zrovna obědváte." Dozvěděli jsme se vše o novinkách, které nás čekají v nejbližších dnech v TV. Vladimír Železný zde diskutoval i o politice a jiných věcech. V roce 2003 byl tento pořad nahrazen jiným a ten se jmenuje Volejte NOVU. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

sharky 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavné vymývání mozků obytelům ČR, díky kterému prošlo železnému zcela beztrestně, že jsme za něj zaplatili miliony v arbitrážích a ještě ho to vyneslo do Evropského parlamentu. železný se prezentoval divákům jako odborník na všechno a dokázal jim vysvětlit, koho volit, i proč má kráva rohy a čtyři nohy. Já jsem pravidelně sledoval a vždycky jsme se neskutečně smál jeho nadutosti a neuvěřitelné drzosti, jak všemu rozumí. Jen se bojím že někteří mohli brát jeho rady skutečně vážně. V každém případě byl tento pořad vydávaný za selfpromotion, ve skutečnosti to byly železného názory, což je jasné porušení zákona. Že to všechno železnému prošlo a mohl ho tolik let vysílat, za to smekám klobouk a modlím se aby ho v přímé volbě národ nikdy nezvolil prezidentem. Nejlepší díl: http://cz.youtube.com/watch?v=EHnpWVVI8Mg&feature=related ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vladimír Železný, dravý podnikateľ a politik. Rodák z ruského Kujbyševa, ktorý bol svojho času generálnym riaditeľom úspešnej českej komerčnej TV stanice Nova. Počas výkonu tejto funkcie sa pravidelne zjavoval na obrazovkách svojej televízie, v jeho vlastnej relácii "Volajte riaditeľovi". Tam vystavoval na obdiv svoju aroganciu, samochválu a všeznalosť. Bol v tom dobrý, pretože je ohromujúce ako málo ľudí si uvedomilo zavádzajúci, lživý obsah jeho kecov. Neraz sa musel za svoje výroky zodpovedať Rade pre rozhlasové a televízne vysielanie, ktorá ho obviňovala (myslím, že celkom oprávnene) z porušenia podmienok nestrannosti a vyváženosti. Mr.Železný je proste jedna veľká hviezda. * ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

"A nyní vám řeknu, jak to je doopravdy..." na to jsem se vždy těšil úplně nejvíc. Koláče mě nebraly, ale fascinace tím, jak to Vláďa myslí upřímně a co všechno si v přímém přenosu dovolí, zůstala. Jeden můj kamarád o tomto ojedinělém mediálním úkazu napsal (úspěšně obhájenou) bakalářskou práci z mediálních studií. Ale myslím, že by se na tom vyřádili i psychologové a sociologové. ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Geniální demagog, manipulátor a sebestředný.... Co vlastně? Proč dáváte takové blbosti jako je Dallas? Musíte být vděční, že je to barevné, hýbe se to a je to na pokračování. Takže asi tak by se dala hodnotit celá TV Nóva a její generální vibrátor. Ještě, že už zmizel v propadlišti dějin. A ještě jedna poznámka. Když TV H@vna začínala, tak Železňák měl plnou hubu BBC, že bude fungovat úplně stejně. Tak na ukázku citát prvního ředitele BBC, Johna Reitha, který přesně odhadl, jak bude Železňák fungovat: "Ten, kdo se pyšní tím, že dává to, co si myslí, že veřejnost chce, často vytváří fiktivní poptávku po nízkých standardech, které pak uspokojuje" ()

Zajímavosti (4)

  • Kvůli sporu mezi Janem Vávrou a Vladimírem Železným o tom, kdo bude pořad moderovat, se Železný naboural do vysílání pořadu, když jej moderoval právě Vávra. Samotný pořad trval méně než půl minuty, protože poté, co Vávra přivítal diváky, se na obrazovce objevil text: „Vážení televizní diváci, tato textová zpráva nahrazuje pirátský pořad společnosti Česká nezávislá televizní společnost spol. s.r.o., který nemohl být odvysílán, neboť byl zařazen v rozporu s pokyny společnosti CET 21 spol. s.r.o. Využijte prosím tuto pauzu k občerstvení, za chvíli jsme zpátky.“ (Petr.Penicka)
  • Kvůli tomu, že Vladimír Železný v pořadu komentoval záležitosti spojené s jeho osobním sporem se společností CME, přičemž neposkytoval objektivní a vyvážené informace, bylo roku 1998 vedeno řízení o odebrání licence provozovateli TV Nova společnosti CET 21, ve které byl majoritním vlastníkem. Řízení nakonec bylo zastaveno, přesto byl po nějaké době opět napomenut. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama