Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (409)

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ďáblovo dílo nemělo vůbec přijít na svět. O morálce pořadu mi nestojí za to se vyjadřovat, ale i kvalita je hrozná. Bohužel ještě častěji jsou horší účastníci. Viděl jsem jen občas sem tam nějakou minutu a to mi stačí na věky věků. Největší hrůza a katastrofa, zlaté tragické filmy Stevena Seagala:-). ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že velká spousta negativ již byla vyřčena za mě ale ovšem musím přidat pár svých dojmů, které mě neskutečně zaráží. Když už každý ví jak to chodí a určitě se už z toho důvodu, že do toho šel někdy na tuto věc podíval tak mu muselo být jasné, že spíše když už ten vztah co má celkem upadá i bez televizního štábu a spousty lidí co se na vás pak v televizi podívají a nestačí se divit kolik sprostých slov znáte, tak se raději rozejděte nebo rozveďte,protože nějáký telvizní štáb nebo úplně cizí člověk za vás váš problém nevyřeší.Uvítala bych spíše zpětné natáčení, které poodhalí tak trochu následky spojené s komercí některých pikantních výroků apod.,protože samo o sobě je to trochu o ničem, protože každý se umí přetvařovat před ostatními. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Výborný počin, který ještě donedávna neměl v našich končinách obdoby. Chválím NOVU, která tento projekt vybudovala. Bavil jsem se skoro u všech dílů. Nejlepší na tom bylo, že vždycky šla žena do jiné rodiny, která byla úplnej protiklad té její. To bylo dokonalé a myslím si, že nejen já čekal vždycky na tu chvíli, kdy začnou hádky. Ty byly skoro pořád a NOVA nám je patřičně "servírovala". Pak další dny jsme si mohli v bulvárních článcích číst něco více. Např. v pořadu vystoupila rodina, kde byl šílený nepořádek a hned se o to začla zajímat sociálka, která chtěla odebrat ženě její děti. Je zajímavé, že to sociálka nevěděla už dávno před uvedením v pořadu. Dokonce prý i některé účastnice skončily v péči psychiatrů. A dokonce i štáb nutil účastníky pod pohrůžkou finančních postihů k extrémnímu jednání tak, aby vznikaly hádky a spory. Moc tomu ale nevěřím. Já bych do takovéto reality show nikdy nešel a obdivuji lidi, kteří najdou tu odvahu být pod dohledem kamer a na očích mnoha tisíc diváků. A to vše jen pro 50 000. Už se nemohu dočkat dalších nových dílů. Doufám, že brzy uvidím Rosenbergovu verzi:-). Sice plný počet nedávám, ale i ty 4 jsou velmi pěkné. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická inscenovaná reality show. 1) Pořad pěkně ukazuje, jak žijí někteří zmrdi kolem nás. 2) Jistěže ne všichni jsou takoví, někteří jsou prostě exhibicionisté. 3) Pro jiné je těch 50 000 Kč (dnes už sto), které dostanou za natáčení, dostatečná motivace. 4) Další jsou prostě debilové, kteří doufají, že si tak zachrání vztah. 5) Jiné dobrodružné povahy si chtějí něco nezvyklého vyzkoušet. 6) A divák, lačný senzací, jen zírá. 7) Výstižný koment: gudaulin**. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Lehce zvrhlým způsobem chytlavý a zajímavý pořád, který zprostředkovává pohled do zákulisí fungování povětšinou zvláštních rodin, které souhlasili s natáčením. Často dochází k zajímavým a humorným konfliktům a výlevům emocí a trapným situacím, které pro mě tvoří hlavní devizu tohoto kousku. Jeho největší výhodou je pak zřejmě to, že ať už máte ve vlastních vztazích jakékoliv zádrhele, po dokoukání libovolného dílu se můžete s partnerem upřímně uklidnit, že váš vztah je v porovnání s účastníky opravdu normální a lidský. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama