Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1937. Japonsko zahájilo okupaci Číny. Mladý čínský bojovník Chen Zhen se předčasně vrací ze studií v Japonsku, aby vyšetřil a pomstil smrt svého mistra kung-fu, který byl zavražděn Japonci za nevyjasněných okolností. Situaci navíc komplikuje Chenův vztah k japonské dívce Mitsuko. Hongkongský film Gordona Chana vznikl v r.1994 jako remake snímku Fist of Fury z r. 1972. Legendárního Bruce Lee v titulní roli nahradil jeho neméně zdatný nástupce Jet Li. (Vojcl)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (134)

fars 

všechny recenze uživatele

Co se tyce akce, tezko budete v kung-fu filmech hledat neco lepsiho. Pokud vubec najdete, protoze souboje jsou opravdu ultimatni. Jet Li hazi protivniky vzduchem, lame kosti, a na samotnem konci si to rozda s urotlym hovadem, co zatlouka hrebiky holyma rukama. Jinak to ale zadna velka pecka neni, klasika o pomste - takze jednoduchy pribeh a dialgy misty o nicem. Treba takovy Fearles se mi filmove libil vice. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Když se bojuje je to nadsazené, ne vtipné, málo nápadité. Když se nebojuje, je to blbé, nudné, debilně zahrané a ustrnulé dialogy jsou ubíjející. Jedna hvězda za souboj naslepo, jedna za konečný duel. Jinak bída. Chcete vidět super duely? A nenudící děj k tomu? Tak doporučuji film Neporazitelný III. - Vykoupení. Jet-Li je borec, Gordon Chan blbec. ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

První film, který jsem viděl pro mě ještě tehdy s neznámým Jetem Li, hned jsem si ho oblíbil. Jet Li jako Chen Zhen se vrací do Číny aby vzdal čest svému mistrovy, který zemřel za podivných událostí, jak posléze vypátrá. Tento film patří ke špičce Jet Liho filmografie, hlavně ty dva poslední souboje jsou úchvatné. Film je souboji přímo prošpikovaný. I po těch 9 letech co jsem psal komentář je to stále pecka, jeden z nejlepších Martial Arts filmů. ()

El Loco 

všechny recenze uživatele

Možno najlepší kung-fu film 90-tych rokov 20.storočia, v ktorom sme svedkami konfrontácie kung-fu vs. karate. Stíhačka Li v najlepšej forme vzdáva hold Bruceovi, pričom efektne (a aj efektívne) láme hnáty, facká opaskom a nemusí pri tom ani lietať. Príbeh je klasicky len nezáživný balast, ktorý nikoho nezaujíma, ale beztak je to kultová záležitosť. ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane výborná oldskul kungfu akcia a na druhej príbeh, dialógy a celkovo jednanie postáv tak neuveriteľne stupídne a naivné, že napísať horší scenár, ktorý sa ešte tvári seriózne a pritom je úplne na smiech by fakt bolo umením . Je síce pravda, že kungfu filmy sú založene hlavne na kungfu a to ostatné je tam len aby sa nepovedalo, ale predsa len. Neostáva nič iné len sa nad tým počas filmu pousmiať a užívať si tie súboje, ktoré su fakt nevídané, hlavne keď Jet li má už po troch minútach filmu na konte zo desať zlomených poprípade vykĺbených končatín. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • V bojových scénách si herci nepomáhali dráty - všechny bojové kreace, které ve filmu spatříte, bojovníci opravdu dokáží. (cubajz)

Reklama

Reklama