Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

ivishka 

všechny recenze uživatele

4* si to podle mě zaslouží hlavně proto, že to není jen další prázdný pořad bez nějáké perspektivy ale jde tu o účelnost médií pomoct zvířátkům a ne lidem vnucovat nějáké příšernosti pomocí reklamy. Více než takovýmto skvělým pořadům pro pomoc zvířátkům by se měli lidé smát těm trapným reklamám a dalším TVreality show a parodiím na zahraniční hudební pořady... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Srstka ve své životní roli. A to už o lecčems vypovídá, když nabízí psy a kočky z útulků. To hodnocení je vlastně za to, že to je hodně záslužný pořad, který jednak ulevuje a pomáhá útulkům a jednak vychovává dementní lidi - pořídíme si psa - fuj, von smrdí - fuj, posral se - neštěkej, hajzle - do útulku s tebou. Takové lidi tam poslat místo nich. 50% ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Myslím ,že tenhle pořad si zaslouží plný počet. Ne že by byl kvalitativně tak perfektní ,ale obsahově si to plně zaslouží. Pomoc opuštěným zvířatům hlavně psům je záslužná činnost. Němá tvář si zaslouží lepší osud než někde běhat u popelnic či být někde týraný. Sami máme z útulku fenku vlčáka je sice křížená ,ale je fantastická je to domácí mazánek jmenuje se Kačenka. Do toho jsou tu ukázány případy týrání. Jeden z mála pořadů co má smysl. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

U tohoto typu pořadu nezáleží dle mého soudu na filmové kvalitě, ale pouze na umění prezentovat ta nebohá a opuštěná zvířata. Kdokoli ho bude uvádět, může si večer před spaním namalovat do sešitku velký modrý puntík a uléhat s hrdostí, že dělá něco pro naše čtyřnohé kamarády a potažmo pro lidi, kteří takovýto typ pořadů chtějí a mají rádi. Zhlédnutí bych rád doporučil také lidem, kteří si myslí, že jsou na tom špatně. Mohlo by jim to zvednout náladu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku za to, že mám ráda zvířata. Hvězdičku za to, že tímto způsobem mohou někteří opuštění psi (dříve i kočky) získat trochu lásky. Hvězdičku za to, že navzdory časté trapnosti projevu Srstky jde zkrátka vidět, jak zbožňuje zvířata (Kubiška mě s*ala těma rukavičkama, aby se náhodou nemusela těch špinavých psů dotknout holou rukou, a taky psy často držel na vodítku někdo jiný). Kultovní Srstkova věta: "Je to hodný pejsek, miloučký, akorát nesnáší ostatní pejsky a děti. Taky nemá rád kočičky a trhá slepice..." 55% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V únoru roku 2019 na posici jednoho z moderátorů pořadu po dvaceti čtyřech letech Zdeňka Srstku vystřídal Petr Rajchert. Srstka později uvedl: „Chybí mi to moc, ale už jsem to nedával. Vždyť já se potom týden dával zase dohromady.“ (JoranProvenzano)
  • Producent Čestmír Kopecký vzpomínal, že "když se z čtrnáctideníku Chcete mě? stal týdeník, bylo nutné doplnit Martu Kubišovou, která nestíhala, někým novým. Nemohl to být nikdo jí podobný, ale musel mít přirozenou morální autoritu. Hned na prvním natáčení, po příjezdu do útulku, jsme jako vždy vyslovili prosbu vzít psy z klece a volně je ukázat. Vedoucí útulku řekla: 'To nebude problém, jen u toho dobrmana to nepůjde, protože je moc zlý.' Zatímco jsme se domlouvali, otočím se a vidím Zdeňka Srstku, jak táhne nešťastného dobrmana, který brzdil všema čtyřma, za uši ven a říká 'pojď, neboj se, tak ty jsi prej zlej.'" (NIRO)

Reklama

Reklama