Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Hodnotím velice kladně tento úspěšný publicistický pořad. Je důležité mít v každé zemi alespoň jedno "médium", kterému většina politiků dá zelenou a jdou diskutovat, jdou ukázat svou inteligenci a mnohomluvnost..!!! A pan Moravec, východočech, mimochodem, je prostě vzdělaný a bystrý, tzn. dobrou diskusi na úrovni. :-) ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by takový pořad vůbec měl existovat. Politikové ať dělají svoji politiku, kterou v pořadech tohoto typu ať pak komentují politologové. Nebo novináři. Nebo klauni. Ale aby ambiciózní kariéristé otravovali nedělní odpoledne, kdy by televizní divák měl spíše klimbat u pohádky, je zhůvěřilost. ()

Reklama

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Úroveń pořadu se změnila, pořad se proměnil, Moravec už není tím, co býval. Moderátor politického dění by měl být nestranný a nepapouškovat názory, které jsou zrovna vnucované a rádoby in, nyní je příliš okaté, jaký názor je nám servírovaný jako správný, korektní, moderní, koho je dobré volit, koho vyzdvihovat a koho v diskuzích srážet. Dívám se pořád, nějaké informace to přinese, a i snad pro ty největší kritiky pořadu, když už nic jiného, tak alespoň tato publicistická show vypovídá něco o dnešní mediální scéně, omílání toho "vhodného", co si máme myslet a naprosto svobodné době bez manipulací... Nyní pořad slouží především určitým politickým názorům a stranám jako prezentace jejich ideologie, už ho neberu tak vážně. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aj keď, ako Slovák, moc nesledujem politické dianie v Českej republike, stačil som si všimnúť, že Václav Moravec (*26.6.1974) je ako moderátor diskustnej, publicitickej relácie veľký profesionál. Dokáže zmysluplne viesť dialóg s predstaviteľmi politických strán, ktorí prijmú pozvanie do jeho relácie. Je to jeden z mála redaktorov, čo svoju prácu zvláda na skutočne vysokej úrovni. Zopár jemu podobných by sa veru hodilo aj u nás na Slovensku. *** ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší publistický pořad, resp. nejlepší debatní pořád o politice. Václava Moravce považuji opravdu za velice inteligentního a znalého člověka a totálního profesionála. Já bych to tam s některými politiky asi nevydržel a navíc bych nedokázal být imunní vůči některým lžím a zůstat nezaujatý. Je fakt, že občas se to trošku zvrhne, ale zase se alespoň zasměju, když se tam všichni překřikují a není jim nic rozumět, takže je tam i zábava. Každopádně se na to dá dívat a má to hlavu i patu a kvalitu. Howgh! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Dle svého vyjádření Václav Moravec dostává po každé účasti zástupců Komunistické strany Čech a Moravy v pořadu veliké množství dopisů, že je zločinec, protože prý podporuje zločineckou politickou stranu. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama