Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Zcela určitě nejlepší politický diskusní pořad v Česku. Stejně jako pořad, tak i moderátor v podání Václava Moravce představuje českou špičku. Zamrzí jen stejní hosté, kteří jsou do Otázek stále zváni. V tomhle oceňuji více Plovárnu Marka Ebena (i když chápu, že se jedná o jiný typ pořadu). Kromě toho je Moravec zkrátka okoukaný a už nějaký ten rok nenabízí nic nového. ()

Reklama

blitzer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se po dlouhé době opět koukl na Moravce a... musím jít s hodnocením zase o 1 bod dolů. Tomu pánovi nějak moc narostla křidélka a z jeho pořadu se stává spíš one man show. Myslel jsem, že moderátor (u politických diskusí zvláště) má být nestranný a má klást otázky. Pan Moravec ale občas prezentuje i své nikoli nestranné odpovědi. Navíc se mi tak trochu zajídá celý koncept pořadu - jde do značné míry o laciné píárko pro politické žvanili, které hřeje pocit, že se mohou alespoň jednou týdně ukázat voličům v televizi. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kdyby každý publicistický pořad u nás vypadal jako tahle "show" Václava Moravce. Bylo zde již spousta pořadů jako Co týden dal či V pravé poledne, které vysílala Česká televize, ale až s profesionalitou, všeobecným přehledem a humorem Václava Moravce můžeme být konečně spokojeni. Co by Nova či Prima dala, kdyby měla takového moderátora! ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Už asi 6 let nemám televizi, ale na OVM si docela pamatuju ještě ze své staré domoviny; pamatuju si hlavně, jak Moravce v té době všichni chválili, jakže to má pevně v rukách, a taky si živě pamatuju, jak strašně nudný byly ty sáhodlouhý politický žvásty. Nedávno jsem se na jeden díl nějakou náhodou podíval na netu a žasnul jsem, že to ještě běží v podstatě v nezměněné formě. Nic pro mě, ovšem přiznávám, že nenávidím politiku a politiky, takže samotný jejich plky na mě působí odpudivě. No a nedávno jsem se taky někde dočetl, že Václav Moravec je teplovod, a když jsem na něj teď koukal, tak jsem na to nemohl nemyslet, ale řekl bych, že to ani nedává moc najevo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • V souvislosti s moderováním pořadu získal Václav Moravec v letech 2007, 2008, 2009 a 2011 cenu Týtý v kategorii nejoblíbenější osobnost televizní publicistiky a v letech 2008 a 2009 cenu Elsa České filmové a televizní akademie v kategorii nejlepší moderátor. (JoranProvenzano)
  • Od dubna roku 2005 pořad Václav Moravec nemoderoval, jelikož se rozhodl své působení v něm ukončit. Spekulovalo se, že z důvodu určitého vyčerpání či nespokojenosti s platem. Své rozhodnutí však na počátku srpna stejného roku zvrátil. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama