Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. (oficiální text distributora)

Recenze (79)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtvrtníček,Liška,Polášek,Pyško.... a přesto odpad???Ano zcela jistě.Nevkusná trapárna,za kterou by tvůrci zasloužili pověsit na pranýř a vybóchat kule kladivem.Srovnání s Policajty z Předměstí není na místě,ty mě aspoň dokázali pobavit a ujíždět na Dagmar Ďáskové...ale tady se nedá ujíždět ani při sežrání všech lisohlávek co rostou v mechu a kapradí ;-) ()

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Čeští Profesionálové nejsou ani tak seriál, jako spíš takové nedefinovatelné "cosi", co vypadá neuvěřitelně amatérsky a bizardně (obávám se však že to nebyl umělecký záměr, pokud ano tak jsem ho nepochopil). Rozhodně si díky tomu budu mé první setkání s TV Barrandov pamatovat ještě dlouho a nejsem si jistý, zda se mi podaří na něj vůbec kdy zapomenout, aniž bych musel použít nějaká psychoanalgetika či sáhnout po těžkých drogách. ()

Reklama

SKreyn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto som fakt nečakal. Je to totálne celé okopírované od slovenského rovnomenného seriálu Profesionáli. To je hnus, keď niekto ťaží z iného seriálu a nedá si ani tú prácu zmeniť na tom niečo. Jediné, čo zmenili, sú mená policajtov, inak úplne všetko ako cez kopirák a ešte to úplne posrali. Je to hnus, velebnosti! ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Totálně a tupě okopírovaná slovenská verze tohodle seriálu. Vtipy, situace-prostě kompletně se vším všudy. Ale je to docela taková hloupá zábava pro nenáročného diváka, co ocení podobně dělaný humor, kdy si tvůrci jsou vědomi debility svého díla a započítalito do svého záměru. Dovětek: po skouknutí vícero nových dílů a obsazením mých oblíbenců, musím * přidat. A myslete si o mé osobnosti co chcete. ()

Drky odpad!

všechny recenze uživatele

Teď jsem od toho musel odejít, to se opravdu nedá poslouchat a ani koukat, tak trapné hlášky už jsem dlouho neslyšel a tak tupé herce taky ne, no ono nejde ani tak o herce, že jo, ti jsou fajn, ale bohužel musí říkat to co mají ve scénáři. Pavla Lišky je tam neuvěřitelná škoda. Zase na druhou stranu "seriál" alespoň trošku tahá z bahna do odpadu! On je to takový seriálový Kameňák. Hodnocení Odpad! a 5%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Jedná sa o okopírovanú verziu slovenského seriálu Profesionáli (od r. 2008). (JADIM)

Reklama

Reklama