Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci studují poslední rok na vysoké, ale zábavy si během školy zatím příliš neužili. Jejich řešení: Výlet na Mardi Gras, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí, ba naopak. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vlámou do hotelového pokoje Carmen Electry, účinkují ve skandální erotické show a navíc nechtěně zaútočí fekální bombou v nóbl hotelové hale. Zafunguje kouzlo Mardi Gras a stanou se jejich nejdivočejší fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi elitní samce, kteří vyhledávají sex na přecpaných ulicích, takže na Mardi Gras se rozhodně nepotkáme. Jenže ze strategické gaučové pozice se mi tam dost líbilo, protože milou přítomnost Carmen Electry, nadržených dvojčat a nikoli malého množství nepříliš oděných krásek nedokáži jen tak omávnout jednou hvězdou, i když si tato lehce ujetá kravinka o moc víc nezaslouží. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Teda žádnej parádní balkón tu není, ale za to můžeme obdivovat cihlovou zeď." Sice to občas jede podle již obehraného schématu, ale v rámci teen-komedií jde určitě o jednu z těch povedenějších. Naleznete tu všechno co k takovýmto filmům patří prsa, hezký holky, fekální humor (tady naštěstí v unesitelné míře), pivo, párty apod. Místama se jsem se dost dobře bavil, místama trochu nudil. Skvěle mě bavil Josh Gad. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Superní komedie, u které jsem se převážnou dobu dobře bavil. Několik srandovních situací je zde bombastických. Za všechny zmíním například návštevu pokoje Carmen Electry. Celkově film působí hodně ujetě a je ho třeba brát s velkým nadhledem, což ale o to když většina scén a hlášek funguje na jedničku. Dojem možná trochu kazí pár zbytečných fekalit. A pomyslnou třešničkou na dortu je potom přítomnost velkého počtu odhaleých žen. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Fakt, když přijedeš do New Orleans tak tě tam přefikne Carmen Electra ? No tak už vím kam pojedu na jaře. Jinak humor má nízkou úroveň, takže jsem se docela bavil. Třeba při scéně s hovnem jsem si vzpoměl na kolegu malarkey, dál bych to radši nerozváděl. Určitě ne pro lidi co požadují duchovní zábavu, pro bezcharekterní nuly však ideál. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Tak na film Prci, prci, prcičky tihle chlapci neměli, ale dokázali pobavit a téhle komedii se jako jedni z mála přiblížili. Je to vlastně dost podobné, jen Mardi Gras je taková novější verze. Tři chlapci si jedou užít prázdniny na karnevalový festival jménem Mardi Gras. Jeden už má dívku a snaží se pomoct přátelům o to samé. Ten výraz, když uviděl svou přítelkyni v davu nahoře bez, byl k nezaplacení. Carmen Electra byla zajímavým zpestřením, pořád vypadá přitažlivě a sexy. O dalších slečnách netřeba mluvit, všechny byly krásné. Nejvíc se mi ale zalíbila postava Lucy, kterou si oblíbil Mike. Bump a jeho úchylné kecy byly vtipné, následný obleček do klubu byl definitivně nejlepší. A když si kluci museli vybojovat a vysoutěžit lístky na již zmíněný vstup do klubu, to byl jeden z nejlepších okamžiků celého filmu. Byla to opravdu skutečně příjemná podívaná a hoši mě pobavili. Nejvíc mě rozesmála ta Scottieho nepříjemnost v hotelu, to byla největší bomba celého filmu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama