Reklama

Reklama

Krvavý tábor

  • Austrálie Turkey Shoot (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka třech mladých lidí se v blízké budoucnosti dostává do koncentračního tábora, kde má být napraveno jejich smýšlení o politickém vedení státu a jejich údajné kriminální chování. Po příjezdu však hrdinové zjišťují, že tábor je spíše takovým zábavním parkem pro skupinku „zazobaných“ a sadistických šéfů. Jedinou šancí, jak se z tábora dostat dle regulí, je přežití v údajném lovu na lidi, tzv. "TURKEY SHOOT". Hrdinové filmu se buď dobrovolně přihlásí, nebo jsou k této "hře" donuceni. Začíná neuvěřitelný hon, situace plné zvratů a boj o holé životy. Dovoleno a možno je naprosto vše… (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

iamek 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Brian Trenchard-Smith netočí pořád filmy jako Muž z Hongkongu, Autokino zkázy nebo Krvavý tábor. Tenhle styl béček mu myslím sedl nejlépe a poslední jeho filmy není to pravé ořechové. Krvavý tábor je zatraceně vtipný brak z daleké Austrálie, která mi díky fesťáku ve Varech přirostla k srdci a chtěl bych vidět co nejvíce hororů z let 80tých. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dva v jednom mě napadlo, když se film v polovině zlomil. Z orwellovské temné budoucnosti, kdy z bezmoci odsouzenců mrazí, se stane akční béčko s komickými prvky. V 80.letech vzniklo několik filmů na téma : bohatá smetánka si nechá uspořádat lov na lidi, ale Australané se přeci jen odlišují. Převýchovný tábor je patřičně krutý, zábavný lov nemá hranic. Druhou půlí jakoby nenápadně procházel duch Mad Maxe. Gore efekty jsou šťavnatě italské, ostatně italskou kinematografii 80.let připomíná i hudba. Škoda chyb, které se směrem ke konci hromadí. Nebo šlo o záměr tvůrců? Postavy bezhlavě pobíhají v otevřené krajině, aby je bylo snadné sejmout. Když se oběť střetne s lovcem a na krátkou dobu nad ním zvítězí, až na výjimku nechá jeho zbraň ležet a uteče. Snad i nevoják ví, že samopal může střílet jednotlivými dávkami a není nutné se během chvíle zbavit nesmyslně obsahu zásobníku. Souboj plešatce s hlavním hrdinou připomínal výjevy z Bláznivé střely a výbuchy, zbůsobené šípy, mi daly vzpomenout na pouťové dělbuchy. Naopak had lezoucí z lebky vyvoval vzpomínku na Hada a duhu, mistrný horror, který ale teprve vznikne. Ne zcela špatný film, který však dnes snad ani nikoho šokovat nemůže... ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Australský brak, kde si ve vězení budoucnosti nejprve smetánka s mukly hraje na loveckou sezónu a posléze muklové s bachaři na válku. Hlavní atrakcí je zde násilí a exploatovaným prvkem sadismus bachařů a sociálně privilegovaných lovců. Tuctovou zábavu ozvláštňují požitkářsky zvrácené herecké výstupy na straně záporáků a několik absurdních nápadů, které mohly vzniknout snad jen při opileckém brainstormingu nad scénářem (vrcholem je postava podobná vlkodlakovi). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem od Krvavýho táboru čekal něco víc. Vidět to v 80 letech byla by to pro mě asi pecka. Teď mi hodně scén přijde směšných a herecký výkony neskutečně toporný. Českej dabing tomu taky moc nepřidal. Ale rozhodně to není špatný. Je to taková oddychovka, která mě nenudila, ale že bych z toho byl odvázanej to se taky říct nedá. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Australská srandička. Totalitní režim, nápravný tábor plný 'deviantů', kterým je cpáno heslo svoboda je poslušnost, poslušnost je práce, práce je život. Kdo neposlechne, bude po zásluze potrestán. Buďme svědky nové kratochvíle smetánky a místních dozorců - lov na pětici vybraných vězňů. Film je přesně takový, jak zní zápletka, tedy správná, mírně brakovitá zábava, tak jak to máme rádi, přitom ale i hezky natočená. Brát. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Kvůli nižšímu rozpočtu muselo být prvních patnáct stran scénáře odebráno stejně jako další čtyři strany o pronásledování helikoptéry. (Cheeker)
  • Původních 44 natáčecích dní bylo zkráceno na 30. (Cheeker)
  • Producenti na poslední chvíli přišli o 700 000 amerických dolarů z celkového rozpočtu 3 200 000 dolarů, když velký investor od projektu couvnul. (Cheeker)

Reklama

Reklama