Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mezi slepými i jednooký králem, to je Hodina pravdy v nabídce takzvaných zábavných pořadů. Jestli má někdo při víkendovém večeru čas a náladu sledovat Péťu Svobodu, kterak učí české rodiny lačnící po nových příborech do kuchyně prdět pozpátku svoje jména, přijde mi to jako velká škoda a mrhání. Daleko zábavnější hodinou pravdy je kupříkladu rande s krásnou holkou. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak jsem si vždycky vysněně představoval, jak jsem v soutěži a plním nějaké matematické nebo logické úkoly. Největší problém mi dělalo vymyslet, co bychom si každý z rodiny zvolili jako cenu. Auto, motorku, dovolenou? Bylo to dilema. Stejně nás ty svině nikdy nevybraly. Nyní už vím, že bychom se museli do soutěže nejprve přihlásit, a i tak, výhry jsou limitovány do 450 000,-. Pro mě za mala vcelku záživný pořad, ale jak už všichni víme, každá karta má svou odvrácenou stranu v zákulisí. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tři rodiny, tři rozdílné náročné úkoly, jeden týden (nebo kolik) na jejich splnění a natočení reportáže o tom, jak příprava ke zdolání cíle probíhala. Kvalita pořadu hodně závisela na atraktivitě konkrétních úkolů a pochopitelně taky na tom, jak sympatická/nesympatická rodina je měla plnit. Podle toho si divák drtil palce, aby soutěžící uspěli a odvezli si výhru dle vlastního výběru, případně aby vyhořeli jak stoh slámy po návštěvě promrzlého bezdomovce. Občas vtipné a zábavné, občas nuda k uzívání, celkově lepší průměr, který sráželo do kolen hystericky fandící publikum, zřejmě složené z podplacených příbuzných, a bukvicovitě nezáživný moderátorský projev Petra Svobody. Velmi přemýšlím o dvou puntících za mizerné provedení v režii ČT, ovšem vzhledem ke snaze soutěžících přivřu oči, uši, jedním prstem si ucpu nos, druhým ten dýchací otvor pod dolními zády a udělím 51%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, soutěž má některé chybičky na kráse (občas docela vtíravý a za každou cenu "humorný" Svoboda s blbými kecy, někdy je fakt dost suchej, a to mám suchý humor i rád), ale je to jedna z mála soutěží na kterou se dívám skoro pravidelně a na kterou se těším. Navíc to je v poslední době jedna z mála soutěží, kde soutěžící nejdou proti sobě a kde není jejich účelem někomu se zalíbil, zaujmout ho svým "charismem", vlezdoprdelectvím, vzhledem atd., jako v jiných soutěžích (superstar, big brother atd., atd.) Prostě a jednoduše - dostanou úkol a buď ho udělají, nebo ne, o jejich výhře nebo prohře nerozhoduje nikdo jinej, než jen oni sami. Občas až zírám, co jsou lidé schopni se za týden naučit a zvládnout. Jako divák patřím k těm, co soutěžícím výhru přejí, v tomhle nemůžu být škodolibý z jednoho prostého důvodu - tady si tu cenu fakt musí dost často tvrdě vybojovat - mnohdy v potu, bolesti a modřinách. pokaždé odhaduji, zda bych daný úkol za ten týden zvládl, občas zjišťuji, že bych Svobodovi řekl asi rovnou, že na to seru, ať na nás za týden nečekaj (učit se např. nějakých 70 árií a duetů z oper, poznat je, zapamatovat si jejich název a ještě kdo je složil, o to bych se snad ani nesnažil). Je to taky asi jediná televizní soutěž, do které bych byl ochoten jít. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Hodina? Co HODINA? To sem nikdy nedal. Mě stačí úvodní uspávací kecy pana Svobody. Proč to povídá? Vy opravdu chcete, aby povídal takový věci? Vtipný to není, chytrý taky ne... Ale přejděme k našim (očividně, kdysi) souložícím, dvěma místním nýmandům-co-chtěj-do-telky a jejich třeskutě chytrým potratům. Inteligence rodinky výborně koresponduje s úvodním rozhovorem. Fuuj, ty maj ale hnusnej byt. A jak sou vošklivý. Ale zas za to dostali balík peněz, pravděpodobně. ...ééé... Dobře, zpět do studia. Důchodci v publiku snaživě plácají a jásají, přesně dle instrukcí z režie. A už tu máme naše hrdiny, Pitomovi. Tak co, taťko Pitomo, jak se pitomí? Jáásně, to je fakt zajmavý. Tak se podíváme, co natočil náš štáb u vás doma, konec konců, už jsme se tam asi 5 minut nepodívali. Béézva. Mamka, taťka, mladý pitomčata. Jak se pěkně pitomí. Tak ještě nějaký vtípek pro kameru a hurá zas do studia. Dokážem to opravit? Ne, počkat, to je z jinýho seriálu. Tak to asi bylo jiný trapný týmbildingový heslo nahraný pro kameru. To není podstatný. Vono taky co v tomhle pořadu je. Kromě prachů. Tak bacha, už jdou na to.... Jupí, hurá, sláva.... --- Ani po odstranění těla s otvorem po průstřelu v lebce a důkladném očištění stolu od krve a zbytků mozku se nepodařilo nalézt zbývající text. Důvod sebevraždy mladého, krásného a inteligentního autora zůstává neznámý. Pro Šestou televizi Lukáš Mathé v dědečkově svetru. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama