Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Zajija 

všechny recenze uživatele

Zajímavá americká teenagerská komedie. Sice není ničím originální, ale já jsem se u tohoto snímku pobavil. At už to bylo probouzení baseballovou pálkou Eugena v nemocnici, problémy se svěračem v luxusním raperském autobuse, epileptický záchvat Tuckerovi přítelkině při orálním sexu nebo samotné Tuckerovo počínání na Playboy party. Můj názor je, že tato komedie si průměrné hodnocení 50% tudíš *** plně zaslouží. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím, já se moc nesmál. Řada scén byla spíš nechutná nebo smutná, ale ne veselá. Je to hodně o sprostých slovech a sexu. TUCKER ( Trevor Moore ) se nechová přirozeně a budí dojem spíše paka, než teenagera. CANDACE ( Holly Stanton ) je sice kočka, ale to filmu moc nepomůže. Jo, a být hasičem, tak se pořádně naseru, než že se budu smát. Ta prvotní scéna z hasičema je skoro trapná. Řekl bych, že ten film je taková nepřirozená slátanina na kterou hned zapomenu. Ve filmu ještě hrají CINDY - Roquel Alessi a EUGENE - Zach Gregger....a další jsem už zapomněl. ()

Reklama

candy_daze odpad!

všechny recenze uživatele

Nejnižší, nejtrapnější hromada sr*ček, kterou jsem za poslední dobu viděla. Vážně málokterý film mě dokázal takhle znechutit. Když to vezmu kolem a kolem bez mých citových výlevů, je to podprůměrný film a špatná komedie, která je navíc dementně zahraná. Tomu, kdo napsal scénář mám sto chutí udělat strašlivý, ale opravdu strašlivý věci. Ještě horší možná kamarádovi, kterýžmi tohle vrcholné dílo americké kinematografie podstrčil. ()

Tom87 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní jízda. Podle hodnocení (50%) jsem si říkal, že to bude nějaká trapárna, ale ne, ukázalo se, že to stálo za to. Tucker mi chvílemi připadal, že svými grimasami napodobuje Jima Carreyho, a taky se mu to celkem dost dobře dařilo! Ale třeba scéna, kdy ta černoška vylítla oknem z autobusu, tak tam už to trošku přehnal. Když vylítla z okna, tak byl záběr na Tuckera, jak pomalu přechází do toho svýho udivenýho výrazu, ale trochu bych to osekal - měli na něj udělat záběr, když už měl ten výraz kompletní. Takhle to vypadalo jako se spožděnou reakcí a právě tohle tomu ubralo na vtipnosti - škoda. Jinak supr, scény sexy lesbiček v autě byli naprosto geniální, a jak Tucker pořád čuměl do zpětnýho zrcátka a vždycky naboural - to bylo moc :-))) Zasloužených 75%. ()

zorrra 

všechny recenze uživatele

Je to totálna kravina, ale na niektorých scénkach som sa tak nasmiala, že keď si spomeniem na dievča v buse, ako vypadne, tak ma až bolí brucho :-DDD Nečakajte žiadnu kvalitu a veľa ľudí tento film odsúdilo, že je trápny a neviem čo, ale poviem vám, niektoré scénky nenájdete v žiadnej inej dobrej komédii. Na taký oničom deň, keď sa vám nechce nad ničím rozmýšľať, je tento film ako stvorený. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama