Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Slušná řezba mezi postavami od stáje Marvel.První část je trochu pomalá a ukecaná ale jakmile příjde na souboj je radost koukat.Škoda,že Hulk musí až nadbožsky.Druha část jde nato obráceně soubojem to začína a končí Wolverine se sničím nepáře a cedí cool hlašky.Celkově je to příjemná podívana na jedno zhlédnutí. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Oba filmy dokazují, že méně je někdy více. Ani jeden snímeček nedokáže stihnout nudit (jako se to stává jiným delším direct-to-dvd komiksovým titulům) a oba krásně gradují k závěrečné přesdržce, na kterou stejně všichni čekají od začátku. Osobně u mě ale zvítězil Wolverine, protože je mi sám bližší než fantasy svět kolem Thora. 50 % ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc to je spojeny do jednoho filmu, kdyz to jsou dva regulerni kratky filmy, kazdej s uvodnima i zaverecnejma titulkama. Takze postupne. Nejdriv si to pan nasrana zelena prdel rozda s Thorem. Prostredi Asgardu vypada vcelku divne a je to vlastne jedna velika rezba, kdy hyper nasranej a rude vidici Hulk masakruje vse, co mu pride pod ruce a je mu fuk, jestli rozdrti obycejnyho vojaka nebo boha. Pribeh prakticky nulovej, ale je to proste jedna velka rubacka a ani ne moc stereotypni, takze narez. Podruhe si to pan zelenej rozda s Wolverinem. Tohle uz se snazi o jakejsi pribeh, kterej je ale bohuzel dost zmatenej a chvily trva, nez zacne akce. Nastesti to neni jen Hulk vs. Wolverine, ale zapoji se i spousta dalsich mutantu, takze po vlazny prvni pulce zacne paradni rezba, i kdyz s blbym otevrenym koncem. Celkove dva masakralni kratasy a je skoda, ze je film porad spis urcenej pro mensi publikum a neni to vic brutalni, i kdyz i takle sem tam naka ta ruka upadne nebo krev vystrikne. ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. sa skladá z dvoch samostatných príbehov._____Hulk vs. Thor ***. Spočiatku skeptický pohľad na tematiku sa časom rozplynul. Odin sa ukladá na svoj každoročný spánok a Loki chce využiť jeho slabosť aby sa zmocnil Vallhaly, a zabil Odina a ako nástroj na realizáciu svojho plánu využíva HULKA. Veľmi zábavné, s mierne načrtnutou severskou mytológiou. Poteší , ale neprekvapí.____Hulk vs. Wolverine ***. Príbeh Hulka integrovaný do príbehu nového Wolverina (2009). Konfrontácia Hulk-Wolverine je spočiatku zaujímavá, ale nedočkal som sa uspokojivého konca, ani na komiksové pomery. Každopádne zabaví. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

O mnohem lepší, než Hulk na neznámé planetě. Zde máme vlastně skutečnou povahu zelenáče a nemusíme se obávat, že si tady bude hrát na zachránce celého světa. Nemohu určit jestli Hulk vs. Thor je lepší, než Hulk vs. Wolverine. Každý snímek má něco do sebe. Někde to více tlačí na děj, někde více na povahy komiksových postav a nebo hudba s animací. Velmi spokojený a proto 4 hvězdy ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno