Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (80)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nástupce Na vlastní oči – tak trochu jinak a hlavně „měkčeji“…Ale pořád jde o slušný pořad, který nám poodhalil docela slušnou porci nejrůznějších kauz, o kterých často bulvár mlčel a i sami inkriminovaní se zapotili až u samé řiti. Jen smůla, že žijeme v tomhle bordelu, kde ty největší svině nikdo nepotrestá…jen se udělá tytyty… ()

majky19 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitiní publicistický pořad moderovaný Markem Wollnerem, poukazující na stěžejní události nejen v politických kuloárech, ale i napříč celou naší společností. Je rozhodně dobře, že takový pořad veřejnoprávní televize svým divákům nabízí, protože těmito reportážemi si diváci mohou svým způsobem udělat i lepší obrázek o skutečnostech, o nichž například neměli dostatek informací. ()

Reklama

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála objektivních a nezaujatých publicistických pořadů a snad aktuálně jediný, jenž se více zabývá investigativní žurnalistikou. Wollner sice není tak sympatický a charismatický jako Nora Fridrichová z podobných 168 hodin, ale na podobný typ pořadu stačí. Občas mám problém s neuzavřením reportáže, jejím nevyřešením, avšak mé hodnocení se stále pohybuje mezi čtyřmi a pěti hvězdami. A každá objektivní zpravodajská relace se cení (kdyby ČT měla přestat být veřejnoprávní, Moravec, Fridrichová a Wollner by byli rychle vyhozeni...). ()

Micione odpad!

všechny recenze uživatele

Už to, že redaktor  vnucuje  tu jejich  "pravdu" za jedinou správnou, přičemž jiný názor si dovolí nazvat  dezinformací, svědčí o něčem nevídaném, co se tady už pár let děje, a ještě  to má  nálepku "demokracie"!?  Neskutečná drzost, přičemž  daňoví poplatníci  měli za tuto neobjektivitu  nejen tomuto  spolku už dávno  vystavit  vysvědčení  typu: " Ať si pindají, ale laskavě  za svoje"! ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála zbylých pořadů investigativní žurnalistiky. Až nebude ani ten, bude to důkaz ohrožení svobody a/nebo totální rezignace autorů a/nebo diváků. Škoda, že se případy nedotáhnou až dokonce, přes obvinění až po (ne)odsouzení. Ale to už asi opravdu není práce novinářů. Na druhou stranu mám pocit, že kdo se domnívá, že vidí trestný čin, je povinen mu zabránit nebo jej nahlásit. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama