Reklama

Reklama

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

STARKOVA20 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda rodinné a netrapné komedie, dost jsem se na Ramonu těšila, ale musím říct, že mě celkově film dost nudil, říkala jsem si, že mohl být klidně o 20minut kratší. A představitelka Ramony-Joey King mi byla neuvěřitelně nesympatická, nevim proč, ale nemohla jsem se na ní prostě dívat. Dostala jsem na ní během sledování filmu vyloženě alergii. Film celkově nebyl špatný, Selena se mi tu hodně líbila a to nejsem nějaký její fanoušek. Nic extra, ale zas taková hrůza to nebyla, to bych k Ramoně byla až moc přísná. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, myslel som si, že všetky tie maximálne hodnotenia sú od "Hanna Montana fans", ale zrejme som sa mýlil. Nepamätam sa, kedy naposledy som si tak pri filme oddýchol a zároveň sa zabavil, a pritom to vôbec nie je bez deja, či nápadu. Je to osviežujúce, je to milé, skvele obsadené, Selena sa mi vždy páčila:), k tomu výborná hudba....teším sa na ďaľšie stretnutie s Ramonou a Beezus:) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $26,167,002Tržby Celosvetovo $27,470,511Tržby za predaj DVD v USA $18,436,190 //počet predaných kusov 1,251,154║ mohla to byť roztomilá oddychovka ale miestami to príde až moc všedne tuctové bez patričnej iskry /40%/ ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru lepší průměr. Holčina je sice po většinu času spíš otravným malým rarachem, ale celkově vše do sebe tak příjemně rozumně zapadá. Nebýt hlavní postavou devítiletá holčička, ale třeba patnáctiletý puberťák, skoro by mi ty příhody a příběhování přišlo jak z nějakého amerického nezávislého léta, které mám dost rád. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem takových prostinkých příběhu o ničem, avšak tento film je v lecčem jiný. Líbí se mi, že do popředí se nestaví pubertální dívka, ale maličká devítiletá Ramona, která má šílenou představivost. To je první plus. Druhé je styl natáčení, kde se do reality promítá právě fantasie a bludy. Ale bohužel tím to pro mě končí. Příběh je celkem nepoutavý a mě to trochu nudilo, nenapomohlo tomu ani zapeklitý vztah mezi tetičkou a láskou ze střední či Beezus a její kamarádství. Zkrátka pro mě to je tak 35% film. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)
  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)
  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)

Reklama

Reklama