Reklama

Reklama

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

heyda 

všechny recenze uživatele

Já nevím, asi se ze mě stává citlivka, ale tohle mě dostalo. Na Ramonu jsem narazil v podstatě náhodou a k mému překvapení jsem dostal krásně přirozený, vtipný, velmi dobře odehraný rodinný film s obyčejným příběhem, ale neobyčejnou atmosférou. Jednoduše takovou milou a chutnou jednohubku, na které si milerád ještě alespoň jednou pošmáknu. :-)))) Ke všemu si myslím, že tento filmeček je mnohem lepší než desítky jiných (bohužel lépe vydělávajících a známějších) komedií, které se na nás valí pod tlakem komerce. 90% (DABING HRŮZA) ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Už asi blázním, ale film se mi líbil. Jedná se o velmi tradiční rodinnou zábavu, která až na pár přehnaných míst funguje velmi dobře. Hlavní představitelka (Ramona) je správně trhlá, a chvílemi nad očekávání zábavná (přiznávám, že během sledování se mi párkrát vykouzlil úsměv na tváři). Vztah mezi sestrami je roztomilý, mezi rodiči a dětmi (nebo spíš dospělými a Ramonou) hřejivý a vztahy partnerské/rádobypartnerské jsou víceméně nepodstatné. Nejedná se o revoluci ani špičkovou podívanou, ale kvalitní rodinný snímek, který v ramci žánru a doby, je dle mého velmi slušně koukatelný. Za mě (až jsem byl sám velmi mile překvapen) slušné 4*. ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, myslel som si, že všetky tie maximálne hodnotenia sú od "Hanna Montana fans", ale zrejme som sa mýlil. Nepamätam sa, kedy naposledy som si tak pri filme oddýchol a zároveň sa zabavil, a pritom to vôbec nie je bez deja, či nápadu. Je to osviežujúce, je to milé, skvele obsadené, Selena sa mi vždy páčila:), k tomu výborná hudba....teším sa na ďaľšie stretnutie s Ramonou a Beezus:) ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinná podívaná, kterou ovšem neskutečně táhne Joey Kingová. Tahle jedenáctiletá holčina filmu jednoznačně dominuje - naštěstí skoro nesleze z plátna / obrazovky. Marně vzpomínám kdy naposled, a jestli vůbec někdy, jsem viděl film, kde by takovýhle děcko tak výrazně dominovalo. Jinak je vše pouze na průměrné úrovni, čili pobaví, neurazí a zanechá víceméně pozitivní dojem. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Chvílemi rozesměje, chvílemi dojme, chvílemi pobaví a ačkoli chvílemi i trochu nudí, přesto si z filmu, jste-li podobného ražení, odnesete dojem, že jste viděli hodně milé dílko s extrémně zábavnou a roztomilou Joey King. Ta holka válí celý film, který nudí právě ve chvílích, kdy sleze z obrazovky a to je naštěstí zřídka. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)
  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)

Reklama

Reklama