Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Nemám slov na tento snímek... Nejde popsat slovy, co se může v životě stát. Hrůza, děs, smůla, tragédie... Ano film je možná kvalitou mírně nadprůměrný, ale kdžy se člověk do toho dostane (jako já a určitě nejsem sám) a uvědomí si, že by se to mohlo stát jemu a sedět tam místo jednoho z oněch hrajících, brrr, raději nedomýšlet. A při sledování tohoto filmu jsem tam skoro jak by byl... Tento film mě emocionálně opravdu dostal, působil na mě smutně, místy jsem i brečel. A vůbec se za to nestydím, protože když se do filmu "zažerete" jako já a jste v kůži jednoho z těch tří herců, tak je to k pláči a dech beroucí... Celkově super film, nemůžu si stěžovat, byl jsem přilepený na pohovce a to doslova... Snad se nebudu bát usednout, zas jak budu v zimě lyžovat, na lanovku..:-)) 90% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po pozretí filmu som si v duchu povedal ako film skončí... a on tak naozaj skončil... a nie len preto je to u mňa len ďalší film na jedno pozretie. Možno sa s tromi postavami nedal spraviť zaujímavejší príbeh, ale nebolo tam nič čo by som ešte nevidel. Postavy sú sympatické a i keď niektoré dialógy by som pretočil, filmu prospeli a udržali môj záujem stále dosť vysoko. Ale je tu, ale :) klišé kam sa pozrieš. Dobré je, že sa film nehral na nič veľké a z malého filmu sa vyklubal nenáročný film na chladný večer, ktorý neohúri, ale zaručene dobre vyplní prázdne miesto v TV programe. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

SPOILER!: Tento film je opravdu celý jen o té samé věci a to dostat se z lanovky, kde je obrovská zima. Jeden z hlavních hrdinů se dostane do problémů a spadne. Zlomí si nohu docela nechutně. Poté ho sežerou vlci. Druhý hrdina se dostane dolu a uteče. Bůh ví co se s ním stalo. A nakonec hrdinka, který spadne na nohu lanovka a i přesto, že byla 1m od vlka jí nesežere. Dostane se pryč a film končí ŠŤASTNĚ. S prominutím a bohužel jsem vám v krátkém sestřihu ukázal to nejdůležitější, co se odehrálo. V podstatě se odehrává na jednom místě a postavy se jen baví a řeší problém... 5/10 = 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Som šokovaný ako určite za minimum peňazí a s tak málo hercami je možné natočiť niečo tak dobré a napínavé. Skľučujúca a tiesniaca atmosféra sa ťahá skoro celým filmom, naozaj veľmi dobrý kúsok. Začiatok bol možno trocha vlažný a celkovo zbytočne dlhý ale potom sa to našťastie rozbehlo. Možno keby nebol úvod tak zbytočne rozťahaný a keby vo filme vystupovalo viac hercov (určite by tým prišlo i viac akcie) tak by som dal plný počet hviezd. I tak tento film odporúčam každému, kto obľubuje napätie a survival filmy. V týchto smeroch určite patrí Frozen k špičke. 85/100 ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Při Frozen jsem téměř přimrzl u obrazovky a toho si cením prostě nejvíc, survival jak má být. Možná pár logických kiksů, ale v takové situaci jsem nikdy nebyl a jen vím, že v kritických chvílích člověk spíš dělá kraviny než když sedí doma v křesle a radí těm ve filmu:) SPOILER: Ten pokec se zlomenýma nohama JE reálný..právě ledovým klidem se mozek brání takto rozsáhlým traumatům. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Príbeh sa odohráva vo fiktívnom pohorí Mount Holliston v Novom Anglicku. Holliston je názov mestečka, kde vyrastal režisér Adam Green. Nie sú tam však žiadne hory, kde by sa dalo lyžovať. (beso74)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)
  • Jedným z mnohých problémov, ktorým museli tvorcovia pri natáčaní čeliť, je fakt, že režisér Adam Green má panický strach z výšok. (beso74)

Reklama

Reklama