Reklama

Reklama

Malé městečko je otřeseno sebevraždou mladého páru. Další sebevraždy rychle následují a všichni obyvatelé jsou brzy vystrašení a nevědí si rady. Studentka Lindsay a její přítel Aidan ale objeví něco zlého, co spojuje všechny oběti. Lindsay si postupně uvědomuje, že další na řadě je právě ona a její jedinou nadějí je Aidan... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

heyda 

všechny recenze uživatele

Jasný průměr. From within neurazí ani nenadchne. V několika momentech zklame svoji plochostí, nudným scénářem, naopak v hororových momentech mile překvapí. Celkově jsem se ale spíš nudil a to by se nemělo stávat. Trochu mě i zklamalo, že film nejde vůbec do hloubky. Nevíme nic o kletbě, nic o postavách. Je to škoda, protože kamera, atmosféra i lekačky jsou skvělé. Celkově však musím dát jen 45%. ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Tajemná kniha a manipulace s ní způsobí sérii sebevražd v malém, silně náboženském městečku. Jedna mladá obyvatelka s kámošem, který nepochází zrovna z oblíbené rodinky, přímo nenáviděné místními katolickými, fanatickými obyvateli, nemají jinou možnost, než knihu zla zničit a předejít dalším nešťastným smrtím. U filmu jsem dvakrát usnul. No malinko jsem se nudil no. Možná se film bude líbit pubescentnímu divákovi, který se zamiluje do milých mladých, krásně načesaných amíků, kteří bojují se zlem a nezapomenou si během toho načesat své přechytralé hlavičky. ()

Reklama

Petr23 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se rozhodl že si pustím nějaký ten horor. A co jsem náhodou nenašel - ano - byl to zrovna ,,from within". Zprvu mě odrazovalo zdejší hodnocení a komentáře zde na csfd, ale když jsem si přečetl obsah tak jsem neváhal a pustil si to. Mladá holka žije ve zfanatizovaném křesťanském městečku, kde věří buď v dobro nebo ve zlo. a najednou se tam objeví smrtící kletba která se šíří jako chřipka (Víc toho neřeknu, nechte se překvapit sami). Ale musím říct že jsem zklámán nebyl, čekal jsem sice víc, ale ono to asi zrovna v tomto typu hororu nejde. Ono to bude asi tím že se režisér soustředí především na atmosféru a propracovanou hru se zvuky a s hudbou. Ale mě to nevadí, alespoň člověk pozná i ten druhý typ hororu kde krev nestříká na všechny strany a hlavy nelítaj do odpadkovejch košů. Navíc se závěrečných ,,endem", jsem byla naprosto spokojen. :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Za den jsem zkoukl 4 filmy After dark horror fest a tohle je asi nejslabší. Je sice hezké že tu hraje moje oblíbená Rumer Willis ale co naplat když se objevý ten hereckej vykleštěnec Dekker který umí snad mín výrazů než Cage tak je to průser. Celej film se děsně táhne k nepovedenýmu finále a to co je mezitím je nuda která si zaslouží jen 2*. Celej film považuju za slušnej průser. Ale na druhou stranu to režisérovy odpouštím přeci jenom zas tak moc filmů za sebou nemá. Ale příště už tak schovívavej nebudu. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Ani několik solidních "lekacích" scén,ani téměř už "povinný" zvrat v ději na konec,dokonce ani sebevražedný masakr v úplném závěru nemohou vytrhnout z bídy tento nepovedený horror.Většinu času je to totiž nuda,která je bez šťávy,je těžkopádná s příšernými dialogy (hlavně ty pauzy při rozhovorech,které snad měly dodat na dramatičnosti byly k nevydržení) o výkonech herců nemluvě.Takže podprůměr. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama