foto

Steven Culp

  • nar. 3.12.1955 (64 let)
    La Jolla, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Collusions
2017 The Last Word
2011 The Chicago 8
2008 Odchod z Barstow
Prokletí
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Hafan hasičem
2005 Sestry
Vyzdobený sál (TV film)
2004 Pravidla boje
2002 Klub vyvolených
2001 Stvoření monstra (TV film)
2000 Sestřička Betty
To je vražda, napsala: Smrtonosný příběh (TV film)
Třináct dní
1996 Jakub a obří broskev
Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Dárce neznámý! (TV film)
1993 A Walton Thanksgiving Reunion (TV film)
Beze strachu
Pátek třináctého 9
1992 Pohyblivý písek: Není úniku (TV film)
1991 A Climate for Killing
Znovu po smrti
1989 Anatomie pana člověka
Taking a Stand (TV film)
1988 Lincoln (TV film)

TV seriály

2020 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Fools (S03E12)
2019 For the People (TV seriál)
This is America (S02E02)
American Horror Story (TV seriál)
Mr. Jingles (S09E02)
2018 Waco (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Sliby, které zarmoutí (S01E12)
Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
Poslední loď (TV seriál)
Čest (S05E08)
My jsme krev (S05E07)
Výsadek (S05E06)
další epizody (6)
2017 The Orville (TV seriál)
Majority Rule (S01E07)
Bosch (TV seriál)
Čtyři poslední věci (S03E02)
Veterán (S03E01)
2016 Lopez (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
Hero Complex (S02E06)
Demons and Angels (S02E04)
Corporeal Form (S02E03)
další epizody (5)
Bosch (TV seriál)
Padni komu padni (S02E10)
Čas zmizet (S02E07)
V údolí je klid (S02E04)
další epizody (6)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Zoo (TV seriál)
Ptáci (S01E09)
Nejlepší je sýr (S01E08)
Tlupa (S01E07)
Bosch (TV seriál)
My a oni (S01E10)
High Low (S01E08)
Ztracení chlapci (S01E07)
další epizody (6)
Vražedná práva (TV seriál)
It's Time to Move On (S02E01)
Arrow (TV seriál)
Sebevražedné sklony (S03E17)
2014 Rush (TV seriál)
You Spin Me Round (E06)
Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (9)
2013 Revoluce (TV seriál)
Pan Horn (S02E08)
Vlastenecký čin (S02E07)
Mrtvý muž přichází (S02E06)
další epizody (5)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Neuvěřitelně krásná věc (S01E08)
Prozíravost (TV seriál)
Stín (S01E09)
Drsná Harry (TV seriál)
Nová ledvina (S02E12)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Totožnost (S02E17)
Chirurgové (TV seriál)
Krása neodvratného osudu (S09E05)
Užívej si, dokud můžeš (S09E04)
Miluj toho svého (S09E03)
další epizody (4)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
Odpočívej v pokoji (S08E17)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Vražda v Boystownu (E11)
Milionovej kluk (E06)
Prime Suspect (TV seriál)
Great Guy, Yet: Dead (E04)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Senator Harper (E05)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Where There's Smoke (S04E08)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Blessings in Disguise (S05E12)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Paul se vrací (S07E01)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
To nejlepší, co nás kdy potkalo (S05E13)
Odložené případy (TV seriál)
Jurisprudence (S07E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zaseté zlo (S08E05)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Happy Birthday, Nate (S02E06)
The Humanitarian (S02E05)
Mentalista (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tabula Rasa (S03E19)
Médium (TV seriál)
Do You Hear What I Hear? (S04E04)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
The Exchange (E08)
The Reunion (E07)
The Trader (E06)
další epizody (8)
Vražedná čísla (TV seriál)
Soupeři (S03E16)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Shoda náhod (S04E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Můj muž, ten protiva (S03E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Chiméra (S05E06)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vzpomínky 2/2 (S02E24)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Život jde dál (S02E01)
Jednoho krásného dne (S01E23)
Zatím na shledanou (S01E22)
další epizody (14)
Západní křídlo (TV seriál)
A Good Day (S06E17)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (10)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Odpočet (S03E23)
Líheň (S03E17)
Předzvěst (S03E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Běh pro smrt (S04E20)
Západní křídlo (TV seriál)
Third-Day Story (S06E03)
The Birnam Wood (S06E02)
NSF Thurmont (S06E01)
další epizody (5)
JAG (TV seriál)
Sbohem a šáteček, část 2. (S10E01)
Sbohem a šáteček (S09E23)
Ber to jako chlap (S09E17)
Pohotovost (TV seriál)
Letmý dotek (S10E19)
Studentka (S10E17)
Odpusť a zapomeň (S10E16)
další epizody (4)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S02E13)
Day 2: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S02E12)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zásilka (S03E07)
Xindové (S03E01)
Západní křídlo (TV seriál)
Shutdown (S05E08)
Separation of Powers (S05E07)
Jefferson Lives (S05E03)
JAG (TV seriál)
Písečné přesypy (S09E02)
Bojovník Webb, 2. část (S09E01)
Bojovník Webb, 1. část (S08E24)
další epizody (5)
2002 Push, Nevada (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Four Fathers (S01E14)
JAG (TV seriál)
Přísně tajné (S08E07)
Nepřítel pod hladinou (S07E24)
V cizí zemi (S07E23)
další epizody (5)
2001 Philly (TV seriál)
Fork You Very Much (E10)
Truth or Consequence (E08)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
JAG (TV seriál)
Vyslyšené modlitby (S07E11)
Nejasná zpráva (S07E05)
Vzpoura (S06E23)
další epizody (4)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Silnější než smrt (S03E16)
Přehlídka podivínů (S03E14)
JAG (TV seriál)
Rodinná tajemství (S06E09)
Rozdílný mír, část 2. (S06E08)
Rozdílný mír, část 1. (S06E07)
další epizody (9)
1999 JAG (TV seriál)
Hledání spřízněných duší (S04E22)
Webbovy triky (S04E14)
Pohotovost (TV seriál)
Weaverová to zařídí (S06E01)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Smrtící posedlost (S02E16)
JAG (TV seriál)
Černá stíhačka (S04E10)
Velvyslanectví (S04E02)
Oči černé (S04E01)
další epizody (6)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Physician, Heal Thyself (S04E24)
1997 JAG (TV seriál)
Lid versus Rabb (S03E10)
Loď duchů (S03E01)
Partie Go (S02E10)
další epizody (7)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Spolubydlící (S06E27)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2001 Bringing History to the Silver Screen

Host

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky