Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

hrabě_olaf odpad!

všechny recenze uživatele

přikláním se k názoru většiny osob , co tuto zhovadilost zhlédla,. nevim podle čeho pan rejža točil, ale aspoň víme na co koukáˇ(viděl SAW, VříSKOT, PULSE,HOSTEL) pak to nějak splácal dokupy, vložil flashbacky, a HEUREKA! "dílo" je hotovo - jen škoda, že to je taková zhůvěřilost ()

pájap 

všechny recenze uživatele

vím vím .tenhle film nepřináší nic objevného a vzhledem k facebooku je to asi i konina ale světe div se...mě se to líbilo....až jsem byl překvapenej....i když pro jasma-tobě nechodí na mail řetězovky???? ()

ragtime odpad!

všechny recenze uživatele

Ak si tento film chcete preda len pozrieť a vravíte si, že na vyvražďovačke nemôže byť nič zlé, varujem Vás. V tom filme nefunguje vôbec nič, je stupídny až hrôza, herci zlí, príbeh katastrofálny. Keď ho porovnám s nedávno zhliadnutým a veľmi kritizovaným My Soul To Take, tak Cravenovo dielo bolo najlepší horor poslednej dekády. Mám takú zásadu, že keď sa už pre nejaký film rozhodnem, tak ho dopozerám do konca. No nakopal by som sa za to, do r.... ()

johny68 

všechny recenze uživatele

Okrem pár technických nezrovnalostí, plnohodnotný horor. Nechápem nízke hodnotenie. Videl som kopec väčších hlúpostí s hodnotením na 70% ()

Gedik odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, co jsem viděl. Příběh úplně trapnej a ještě s chybama, prostě děs. Jasnej odpad. ()

Zerathus odpad!

všechny recenze uživatele

Návod na úplnou blbost: Vezmete pár nápadů z vyvražďovaček přidáte moderní nádech vše zamícháte mýtem z internetu a máte totální hovadinu která nestojí za nic. POZOR! Musíte být zfetovaní opravdu silnýma drogama protože jinak začnete pochybovat o vašem zdravém smyslu. ()

Nogueira

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, že se v poslední době nemůže natočit žádný kvalitní thriller nebo horror, jediný který v posledních letech nesklamal, je podle mého názoru série SAW. Jinak to vše stojí víceméně za NIC :-( ()

limalama 

všechny recenze uživatele

za neodeslání zprávy krutý konec. Rozrhání hlavy řetězy, tažená za auty a nakonec rozpůlena. Horror, který mohu doporučit, nezklamal, ale ani nenadchnul. Konec je trochu hodně divný, ale na celkovém dojmu nic nemění 55% ()

Reklama

Reklama