Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (98)

Anarvin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nehorázná ptákovina. Jde o poměrně klasický slasher, ve kterém postavy vraždí dvoumetrový zástupce jakéhosi tajného spolku, který už po staletí bojuje proti technologii. A mládež ji samozřejmě používá nejvíc. Jenže vrah je trapný a drtivá většina úmrtí bez nápadu, špatně nasnímaná a nasvícená. Takže ani milovníci bezduchého násilí si na své dvakrát nepřijdou. Nic moc dalšího totiž film nenabízí. Chybí děs nebo vtip, místo nich je tu jen nuda. Nemastným "hrdinům" se nedá fandit, detektivní pátrání po vrahovi nikam nevede a vůbec celá story nedává nijak zvlášť smysl (už třeba jen to, že bratrstvo, které nesnáší technologii používá samo tu nejmodernější). Takže všechno špatně, vyhněte se tomu! ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Zaprvy vubec nevim, jak to začalo, ani jak skončilo, děj prostě uplně bez rámce. Když pár bláznů nesnáší technologie, tak proč nezavraždi všechny lidi na světě, že někdo odešle sms přece neznamená nic, to dneska umí každej. Zadruhy co to bylo za pitominu, že ten vraždicí maniak měl zavázanou a zjizvenou hlavu - bože jak tohle souvisí s technologiema, sms a řetězovejma zprávama??? A dál takovy ty voloviny, jako že je na netu stránka, co tě vysleduje nebo, že maji přistup ke kemerce ve tvym notebooku a tou tě sledujou, to je spiš velká sci-fi, než aby to pusobilo aspoň trochu reálně. Za poslední visicí řetazy mě teda vůbec nepřipadají strašidelně, taky pořád prší (tenhle déšť dělá polovinu tohohle hororu) a toho kečupu, trochu mohli ten masakr udělat víc uvěřitelně. Je to velká bída, ale za tu snahu. ()

Reklama

solid

všechny recenze uživatele

Lidi, když jsem viděl trailer na tenhle film v kině před Harrym Potterem 7-1/2 tak jsem se smál, ješte dlouho po tom, co mě dorazil na závěr traileru "nečekaný" název filmu, který vypovídá asi sám o sobě a i o celkové kvalitě tohoto snímku. Ostatně vaše hodnocení stojí za mnou, ikdyž jsem film neviděl a ani neuvidím=D. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka bez špetky originality, ač snažící se vypadat cool a odvolávající se na technologie tak by mě zajímalo kdo v dnešní době posílá řetězovky mailem, když je tolik jiných klientů a jak sakra PC rozezná hoax od normálního mailu, že vám to vesele sám oznámí to je mi tedy záhadou ... a jako bonus totálně zprzněný konec ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Snaha byla, tady se ale necení...Může mi někdo říct, proč tohle je jeden z dalších, kde středoškoláci vypadají jako kdyby doma měli dvě děti? A ta pointa se evidentně v průběhu skvostu taky ztratila. Jediné pozitivní, co si tu jednu zaslouží, je ten začátek a konec, jak neotřelé! Třeba to ale za dvacet let budou dávat jako malinové béčko. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Betsy Russell, ktorá vo filme stvárnila seržantku Hamill, hrala aj v snímke Saw (2004). Keď jedna z osôb - Neil (Cody Kasch) - dostane prvý krát email, v pozadí beží práve tento film. (beso74)

Reklama

Reklama