foto

Michael Bailey Smith

  • nar. 2.11.1957 (61 let)
    Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miracle Desert
2016 Bus Driver
Girl #2
2015 Cocked (TV film)
Kids vs Monsters
2014 The Black Rider: Revelation Road
2010 Řetězová zpráva
2009 Corrado
Thirsty
2007 Bezstarostně
Hory mají oči 2
2006 Hory mají oči
MXŠ: Mimořádně extrémní špión
2005 Jane Doeová: Jiná tvář (TV film)
The Unknown
2003 Monster Man
Peklo
2002 Inside
Muži v černém 2
Neporazitelný
Podraz.com
Pán převleků
Černá maska 2: Město masek
2001 Circuit
2000 Bad Guys
Little Man on Campus
1999 Poslední plavba
1998 Ať to stojí co to stojí
1994 Cyborg 3: Záchrana rasy
Jako led
Klec rychlé smrti
The Fantastic Four
1989 Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu

TV seriály

2015 Black-ish (TV seriál)
Martin Luther sKiing Day (S01E12)
2012 Shameless (TV seriál)
Fiona Interrupted (S02E12)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Legacy (S04E05)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a poslední detaily (S04E23)
Dr. House (TV seriál)
Dvacet vicodinů (S08E01)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Jmenuju se vězeň, část druhá (S03E02)
Jmenuju se vězeň, část první (S03E01)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Jak Earl neplatil daně (S01E17)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Diví se, proč ti věřím (S02E05)
O.C. (TV seriál)
The Power of Love (S02E08)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Chris v pasti (S06E10) - a.z.
2002 Fastlane (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Kousni mě (S04E18)
2001 Philly (TV seriál)
Pilot (E01)
S dětmi na krku (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Černý jako Cole (S04E08)
Znovu čarodějky, část druhá (S04E02)
Znovu čarodějky, část první (S04E01)
další epizody (8)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Stopování s nepřítelem (S03E08)
Výpadek sil (S03E07)
Neviditelný (S03E05)
další epizody (5)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Záměna (S05E03)
1999 Roswell (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Milagro (S06E18)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Between Brothers (TV seriál)
Conan (TV seriál)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Základy, část druhá (S03E01)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
A Day in the Strife (S03E03)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Dokumentární

2015 Doomed: The Untold Story of Roger Corman's the Fantastic Four
2012 Contamination: A Convention Story
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
2006 Surviving the Hills: Making of 'The Hills Have Eyes'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace