Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (98)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Brutální vraždy s mohutnými řetězy. Roztrhnutí hlavy, roztrhnutí těla, řinčení řetězů a to jen kvůli tomu, že jste vymazali sms-ku :-) Až na ten stupidní konec se na to dalo dívat. Normální dobře natočená středoškolská vyvražďovačka. Takové špatné hodnocení na csfd si ale film nezaslouží. Např. NA IMDb je hodnocení 41%, v Polsku 60%. Já dávám 50%. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Naprosto ale naprosto zabitý film. Důvod? Nějaký hovado vypustilo do oběhu verzi, která vymazala veškerý vraždy, evidentně pro nějakou televizi, aby to mohla pustit před 22 hodinou. Díky tomu jsem sledoval odtučněnou, nudnou kriminálku. A i když jsem si vraždy pustil dodatečně a nakonec stály za to, pachuť z filmu to nepřebije. A ani nemůže - 200 let stará sekta, která posílá řetězové maily a kdo je nepošle dál, je mrtvý (jak to dělali tehdy - poštovní holubi?). Parta debilních teenagerů, debilní filtry v každé scéně, řetězy vykradené z Hellraisera, IT nesmysly (mluvící počítač oznamující máte řetězovou zprávu WTF?). A SPOILER - jako zlatý hřeb večera se nedovíte ani náznakem, kdo byl vrahem! Prostě jen nějaký nabušený hovado s obvazy ala neviditelný muž, kterému neodpovídá žádná postava z filmu. Za těch pár mordů nakonec dávám hvězdičku ale jinak tvůrci s takovými nekonci jděte doprdele! PS: Stejně jako u obou dnes shlédnutých Piraní nechápu jak se to dostalo do kin. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nemozem si pomoct,ale myslim si,ze tento horor je dost podceneny,urcite to nie je taka sracka,zeby som to hodnotil nizko,pacil sa mi namet,vrazdy boli brutalne a gore efekty boli na urovni,este ma velmi zaujal hudobny doprovod,ten bol super a koniec sa mi tiez ratal,reziser Deon Taylor ma talent...:-) ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Další neuvěřitelný omyl české distribuce, mířící zanedlouho do našich kin... je neuvěřitelný, jak u nás vždycky dokoážou vyhrabat ty největší paskvily a hromady světovejch lahůdek si ani nevšimnou, popřípadě vyhrabou až jejich americký remaky... nechci film házet do úplnýho odpadu, jakožto milovník hororů všeho druhu musím uznat, že nějaký ty vraždy byly celkem vychytaný. Bohužel, to je na dobrej horor málo, to je totiž málo i na čiste slasher. K šílenství mě přiváděly neustále se opakující scény... aby náhodou divák nezapomněl, co se stalo před 15 minutama??? Nemůžu se taky zbavit dojmu, že se Chain Letter snažil vypadat jako Saw a jak konec napovídá, doufám, že se někdo dokonce nerozhodl, že tenhle zákeřnej útok na inteligentního diváka bude mít další pokračování, jelikož tenhle počin (na rozdíl od serie Saw) už nemá kam upadat. Nelogičnosti děje už ani nemá cenu zmiňovat, navíc tuším, že v ostatních komentářích je dostatečnej výčet. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasno, nepozeral som to s tým prednastavením, že to bude peklo. Prvé (zhruba 3 minúty) ma to aj zaujalo. Ale po chvíli to začalo kolabovať v každom mysliteľnom smere a fakt by som sa musel premáhať, aby som čo i len pokrytecky mal pohľadať dôvod aspoň na jednu hviezdu. Nie, tu sa to proste nedalo. Konkrétne to nemá zmysel rozpisovať, ale každému radím držať sa od tohto ... filmu... čo najďalej. Dávno som nevidel väčší omyl. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Betsy Russell, ktorá vo filme stvárnila seržantku Hamill, hrala aj v snímke Saw (2004). Keď jedna z osôb - Neil (Cody Kasch) - dostane prvý krát email, v pozadí beží práve tento film. (beso74)

Reklama

Reklama