Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (98)

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka bez špetky originality, ač snažící se vypadat cool a odvolávající se na technologie tak by mě zajímalo kdo v dnešní době posílá řetězovky mailem, když je tolik jiných klientů a jak sakra PC rozezná hoax od normálního mailu, že vám to vesele sám oznámí to je mi tedy záhadou ... a jako bonus totálně zprzněný konec ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jsem se bál, že to bude hovadina a ono fakt jo. Naprosto nezajímaví teenageři bojují proti řetězové zprávě, kterou když přes email nebo přes SMS poslat 5 lidem, jinak si pro ně přijde psychopat a zabije je. Celé se to tváří strašně moderně, ale tím pádem nechápu, proč jim to nechodilo na Facebook - ten už přece v roce 2010 byl dost populární, ne? Děj nedává pořádně ani smysl, třeba tam byl jeden študák, kterému ta řetězovka přišla, měl den na to ji někomu poslat, neudělal to a psychopat si pro něj přišel až po čtyřech dnech? A to těm policistům trvalo tak dlouho, než zjistili, že na tom řetězu je nějaký znak? Kdo je vrah se dá uhádnout strašně jednoduše, závěr je taky celkem debilní a obecně je ten film dost odfláklý. Zase mu ale musím uznat, že je v něčem originální - SPOILER jako jediný kdo zde přežije je černoch - ti v těhle teen hororech umírají většinou tak v půlce filmu KONEC SPOILERU, takže aspoň něco na tom všem je. A ani ten nápad samotný není k zahození, jenom se to prostě nepovedlo. Hodně nepovedlo. 1* ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No jo, ja viem, tie teen vyvražďovačky už nikoho nebavia a ani sa tomu nečudujem. Zase na druhej strane to na čierne čísla nevidím, pretože poniektoré vraždy celkom ušli (najmä to rozpučenie hlavy reťazou bolo fakt podarené). Ináč to nie je žiadna sláva, čo sa aj dalo čakať. Ale páčilo sa mi to o štipku viac ako My Soul to Take. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Je mi záhadou, jak se tento film mohl objevit v široké distribuci našich kin. Jasně, mezi herci jde najít několik zajímavých jmen, ale průměrný český divák nezná pravděpodobně nikoho. Film působí, jako kdyby měl původně stopáž alespoň dvě hodiny, jenže pak přišel na scénu šílený střihač a vznikl z toho tento nesmysl. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Klasická americká porážková šestka ve složení hlavní Pipina, Bárbie, Ken, rádobysympatický kůl Fríminďák, zamindrákovaný, nehezký Lůzr a Černoušek pro splnění rasové kvóty (A to opět zapomněli na Afroasiata, rasisti!!) je postupně anihilována nějakým podivným, zafáčovaným invalidou, neboť s ním nechtěli hrát mailové letadlo. Tak se s nikým moc neztotožňujte, protože do devadesáti šesti minut je po nich! Taková neotřelá originalita mě naprosto přikovala ke gauči a já se skvěle vyspal. To si prostě jednu zaslouží! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Betsy Russell, ktorá vo filme stvárnila seržantku Hamill, hrala aj v snímke Saw (2004). Keď jedna z osôb - Neil (Cody Kasch) - dostane prvý krát email, v pozadí beží práve tento film. (beso74)

Reklama

Reklama