Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ashton Kačer opět v další roli fešáka. Tentokráte to však není žádný středoškolský trouba, ale týpek, který si zvykl až příliš jednoduše žít na vysoké noze. Nikki je hotový Casanova. Prvotřídní protřelý děvkař, svůdník a lamač dívčích srdcí, jemuž všechno vychází podle plánu. Střídá sexy holky jako ponožky a přitom si tak přichází na slušný balík peněz, díky němuž oplývá pocitem, že je neodolatelný "Sexy Macho", který dostane každou, kterou si zamane. Film začíná jeho monology, které nás uvedou do jeho bohémského života a taktik, které na ženy používá. Překvapila mě Anne Heche, která tady vypadá jak nějaká dvacítka. Všichni jsou "dokonale Hollywoodští." Krásní, opálení, bohatí a "party people." Samec je docela slušným filmem s dobrým obsazením. Sebastian Stan! 💗 Zrovna u něj mě mrzí, že mu rejža nedopřál více prostoru, protože jeho přátelství s Kutcherem mělo potřebnou chemii a je škoda, že neměli více společných scén. V určitých momentech jsem prostě chtěla, aby "tam" byl. Kdybych byla v postavě Nikkiho a Sebastian by se na mě občas díval tak, jak se díval, tak holky neholky, skočím po něm:) V tom jeho pohledu bylo něco víc, než jen "kámoš mě nasral." A Kutcher umí dokonce i hrát, když má možnost. Soundtrack je velmi povedený. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem kravinu, ale tohle me hodne dostalo. Aby se nejznamejsi hollywoodska lesbicka oddaval vasnivemu sexu s Kutcherem pred kamerou, kdy sceny opravdu nemaji daleko do erotickeho filmu, wow wow wow, casto jsem si rikal, ze se divim, ze to Mooreova Ashtonovi dovolila :D. Navic asi tezko vybrat pro roli "Samce" lepsiho herce nez je prave Kutcher. Perfektne zahrane, vtipne, s dobrym hudebnim doprovodem. Jenze jak film plyne a drzi Vas na te spravne hladine, ke konci se to zacne vse s*at a je Vam naprosto jasne, kam to bude za chvili smerovat a jak to skonci. Tady tvurci mohli projevit vice fantazie. Ale i tak se pro me jedna o nadprumernou a castence jinou komedii, nez jsme v poslednich letech z Hollywoodu zvykli. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pre genaráciu odchovanú na HIGH SCHOOL MUSICAL to môže byť seriózna romantická dráma. Ja som vyrástol na iných veciach, ale tento filmík mi nevadil. Možno mal v sebe väčší potenciál predovšetkým pri vnútornom boji postáv, ale tu šlo skôr o to, že Kutecher "nie je ani múdry, ani vtipný, len pekný", takže tam jeho mierna topornosť sedela. Nie je to práve klasický romantický film, skôr taká young adult vzťahová dráma. Ja som to zvládol v pohode... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No... film byl prostě jen o tom, s kým si to rozdá a co za to dostane. Na konci se sice objevilo nějaké "ponaučení", ale to celý film nezachrání. Jediné co ho alespoň pro mě pozvedlo byl Ashton Kutcher. Na něj se dalo dobře dívat. Ne že by jeho herecký výkon byl nějak úchvatný, ale prostě tam jen působil jako estetický prvek. Ale je fakt, že jsem nečekala, že to dopadne tak, že zůstane sám s žábou. Myslela jsem, že to bude mít typický americký závěr á la happyend, kdy se k Nikkimu vrátí ta jeho, do které se zamiloval. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná zhovadilost, která je de facto úplně o ničem a jejíž hlavní hrdina je chováním tak úlisný a nudný, že jsem ho od začátku nenáviděla a jen mi děsně lezl na nervy. Opravdu to jediné, co mě na tomhle filmu docela pobavilo a zaujalo, byly závěrečné titulky, na ty jsem vydžela civět s mnohem větším zaujetím, než na celý ten film předtím a kdyby udělali film jen z těch titulků, udělali by snad i lépe. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film se do distribuce dostal pod různými názvy. V Dánsku, Švédsku, Norsku a Finsku jako "L.A. Gigolo", ve Francii, Německu, Itálii a Nizozemsku jako "Toy Boy", ve Španělsku a Portugalsku jako "American Playboy" a v Jižní Koreji jako "S-Lover". (Hroozley)
  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Ve filmu je odkaz na nizozemskou striptérku Matu Hari, a to v čase 01:08:00, kdy se Nikki (Ashton Kutcher) ptá Heather (Margarita Levieva): „Kdy ses rozhodla, že si nebudeš hrát na Matu Hari?“ (Zix.)

Reklama

Reklama