Reklama

Reklama

Ben Kalmen měl všechno, na co jen člověk pomyslí: šťastnou rodinu, oslnivou kariéru, vlivné přátele. Snad proto, že jeho byznysem byly automobily, projížděl serpentiny svého života ostrým smykem. Jedna zatáčka se mu však stala osudnou, a po idylické cestě vzhůru následoval volný pád (v hereckém podání Michaela Douglase již druhý). V jediném okamžiku ztratil vše: rodinu, postavení i přátele. Jiný na jeho místě by své životní prohry možná řešil alkoholem, on se však rozhodl pro jinou terapii – sex! Místo aby nazul papuče, obuje se do lakýrek a vrhá se za každou kořistí – čím mladší, tím lepší... (North Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (73)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdo takhle vůbec mluví ??" - "Všichni !! Akorát si ty sračky myslí pro sebe.." Považovat film Solitary Man za komedii je asi stejně tak zcestné jako typická zoufalost distributora, který ho překřtil na Muže v pokušení, což by mohlo mít co dělat třeba s nastupující senilitou, která se však jedinečného Michaela Douglase stále ani v nejmenším netýká.. On totiž Big Mike má pořád koule na to, abych mu i přes dost zhuntovanou seschlou tělesnou schránku toho egoistického vošousta sežral i s navijákem, on má totiž stále koule, charisma i um na to, aby utáhl jakkoli prázdný snímek !! Solitery Man totiž vlastně tak nějak vypráví příběh s nulovým dějem, jenže Michael Douglas ho přeci jen jako jednu velkou a pravdivou one man show zdvihá do vyšší ligy, a já si tak vlastně říkám, jestli jde opravdu o rozcvičku před pokračováním Wall Streetu nebo o jakousi zpověď jednoho velkého muže, který vlastně hraje sám sebe !! A když připočtu, jak mu výtečně přihrávají skvělí Susan Sarandon či Danny DeVito, není co řešit, nemám výhrad, Michael Douglas je prostě jedna velká herecká jistota !! ()

cab 

všechny recenze uživatele

Urcit v popredi zajmu stoji a cely film si pro sebe kousek po kousku krade hlavni postava bohemsky vystupujiciho, ale v krizi se nachazejiciho Bena (Michael Douglas), ale to neznamena, ze by to bylo na skodu. Naopak silne herectvi a dobra podpora kolegu ve vedlejsich rolich davaji celemu deji stavu a smrnc. Starsi generace jeste nerekla sve posledni slovo a film jako je tento, moji myslenku jen stvrzuje a v budoucnu treba i znasobi. 75% ()

Reklama

sigf07 

všechny recenze uživatele

Neodvažuji se tvrdit, jestli je Michael Douglas takhle vitální i ve skutečnosti, ale roli nenapravitelného sukničkáře, který si odmítá přiznat, že stárne, ztvárnil přesvědčivě. Jde v podstatě o americkou obdobu našich příhod Alfonse Karáska, jen se tu méně zpívá (vlastně vůbec, což je dobře) a hraje se na vážnější notu. V jednu chvíli hrdinou opovrhujete, protože nenechá v klidu jedinou sukni a to ani přítelkyni člověka, který mu důvěřuje a chce mu pomoci, následně ho ale litujete, protože se mu jeho jednání šeredně vymstí a máte před sebou zlomeného muže, kterému všechny ty avantýry dávají zapomenout, že je vlastně starý a sám. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Michael Douglas má problémy... O jeho minulosti a podvodoch sa toho veľa nedozvieme a jeho súčasné existenčné a finančné problémy nie sú až také zaujímavé. Aspoň nie natoľko, aby som dal viac ako tri hviezdy. Podstatne zaujímavejšie problémy riešil vo filme Voľný pád. To bola pecka. Toto je iba malý, neškodný predkrm. 60%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už víš, co jsem za člověka, co dělám většinu večerů. Snažím se někoho najít, vzít ho domů a pak už ho nikdy nevidět." V jednom si z Benem rozumíme - až se na mě nebude nějakému felčarovi cosi pozdávat a bude mě chtít vyšetřovat, tak už se neuvidíme. Já si prostě dojedu život po svém a nikoli v čekárnách u doktora a polykáním oblbováků. Nicméně Ben vyslal do boje své přirození a já jsem mu ten úspěch přál, ale jakmile jednou zasunul nevhodně a začal se mu hroutit imaginární byznys, tak mě to přestávalo bavit. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku, částečně i na Fordhamově Universitě v Bronxu. (Terva)

Reklama

Reklama