Reklama

Reklama

Měsíc 44

  • Západní Německo Moon 44 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2038 jsou přírodní zdroje na Zemi vyčerpány a nadnárodní korporace provádějící těžbu na vzdálených planetách spolu vedou nevybíravou konkurenční válku. Agent Felix Stone (Paré) je vedením jedné ze společností vyslán na strategicky důležitý Měsíc 44, aby ve zdejší napjaté atmosféře mezi drsnými piloty z řad vězňů a jejich mladými navigátory, vypátral její záhadně zmizelé těžební lodi. Napětí houstne a to ještě nikdo netuší, že se k Měsíci blíží plavidlo konkurenční firmy, která jej má v úmyslu zabrat... (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Dodnes si vzpomínám jak jsem tento film s kamarádem nahráli na videorekordér z rakouské státní televize ORF a slavili díky tomu malé vánoce. Pořád byl odvysílán ve stereo zvuku a my jsme při následné projekci byli naprosto vyřízení. No psal se asi rok 1993 a domácí prostorový zvuk byl v plenkách a mohl si ho dovolit jen málokdo. A tak nám občasný stereo efekt, který se při přeletu vrtulníku či při střelbě objevil tu v levé či pravé bedýnce připadal jako zjevení. Film není až tak převratný či vynalézavý ve svém žánru, ale jako debut nějakého tehdy neznámého němce je ucházející. Mě tenkrát přišel vynikající, nezapomeňte v čem jsme vyrůstali. Dnes je člověk objektivnější. Už tehdy Emmerich ukazoval kudy se bude ubírat jeho filmová cesta. Pro spousty lidí se jeho díla jeví dost pateticky, naivně a hodně komerčně. S tím souhlasím, ale měli by jsme také uznat, že jeho filmy oplývají určitou dávkou originality. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné...ačkoliv film je téměř neznámý s neznámými herci dokázal mě pouhý obal DVD v trafice uchvátit natolik abych si ho koupil...příběh je napínavý a místy akční a celkem se mi líbil a to i když se všechny scény točili jen na pár místech.....hlavní hrdina mi byl taky sympatický a to i když je to něco mezi Jamesem Bondem a Ethanem Huntem..ale tohle celý by patrně bylo lepší jako počítačová hra než film...možná pak by to ode mě dostalo plný počet!!!! ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nosná vlna ohoto filmu je mohužel pouze v prostředí a styizaci. Bohužel po příběhové stránce to ani prázdnější být nemohlo a rozhodně jsem očekával víc. Bohužel jediné zajímavé scény jsou hlavně na začátku a potom na konci. Se samotnm závěrem filmu bych měl problém taky, ale hlavně v tom neskutečném klišé, ale budiž. Celý prostředek filmu se potom jenom tlachá dokola o ničem a celé je to vyplněno neskutečnou hromadou vaty. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Kdybych to býval viděl ve svých 10 letech asi bych to děsně žral... echtovní sci-fi béčko jak od Cormana. S topornými herci a ještě topornějšími dialogy. Postava drsného pilota Felixe Stonea mi připomněla jednu epizodu Červeného trpaslíka (tu kde zbabělec Rimmer potká své statečné alter ego z jiné dimenze)... Škoda, že ho scénáristé nevybavili nějakou tu "cool hláškou", aby byl zábavnější. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Sci-fi příběh by docela šel, není to žádný zázrak ale zároveň ani přímo blbost, je ovšem nepochopitelně nerozvinutý. Celý film se děje na základně s tím, že občas nějaký ten letec vyletí na zkoušku a i ta je poněkud... nedostačující. McDowell dostal nevýraznou roli a ostatní herci byli taky nic moc. Fandům sci-fi by se to možná mohlo líbit, mně ne. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama