Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (106)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ak je toto určené hlavne pre deti, tak musím vytknúť miestami dosť divoké dialógové tempo i nezrozumiteľnosť, ale mal som pocit, že to bude skôr chyba českého dabingu, kde v hlasnejších pasážach dialógy zanikali. Pobavia hlavne odkazy na známe filmové hity a "bad-cat", ktorá bez srsti vyzerá fakt hnusne. Slabšie tri. 50%. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nemálo lidí, kterým se líbil první díl se dost těšili na tento druhý s očekáváním, že bude aspoň tak stejně dobrý... Bohužel u mne tento snímek opravdu nedosahuje kvalit prvního dílu... Zápletku bych ještě bral, ta celkem i šla... Nicméně to ostatní již už moc nešlo... Stokrát otřepané klišé a dokola ty samé vtípky, srandičky atd. byli vtipné v prním díle, ale když je vidím pořád a pořád, tak upřímně mne to začne nudit... Málokdy jsem se zasmál a to na dobrou komedii je špatné... Už raději nějak ani nezmiňuji skoro až přehnanost některých věcí, ale to bych ještě snesl... Celkově takové, já nevím, nezáživné... Škoda, čekal jsem od toho opravdu daleko více... Nicméně myška Mlsík byla skvělá... ()

Reklama

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Docela chabá pohádka, které by to dle mě "nesežrali" ani malá děcka. U některých scén i občas zaplanula jiskra naděje na lepší hodnocení, která byla ihned následně uhašena studenou sprchou totální absurdity a nudy. Chápu, že práce se zvířaty musí být velká dřina, ale podle mého názoru se ani grafici ve studiích ohledně tvorby všech ostatních "non-live" scén nijak nepředvedli. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem stravitelná dětská jednohubka, která místy překvapila dobrými nápady a pobavila i dospělého. Dvojka už bohužel takové štěstí neměla a spadá tak do kategorie podprůměrné zábavy, u které se už pobaví jenom ty děti, kterým aspoň zbyla ty roztomilá zvířátka. Jinak tady toho totiž moc není. Tvůrci se sice snažili sem tam hodit nějaký ten filmový odkaz, ale kromě úvodního songu každý z nich vyznívá na prázdno a nezasměje se u něj ani jedna skupina.40% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hloupé ale chvílemi zábavné pokračování hloupého filmu, který je primárně určen pro mladší část publika. Dětská část se určitě výborně pobaví a některé části jim přijdou i dost napínavé ale pro ostatní film nabízí příliš málo a parodování "Jamese Bonda" a "Mission:Impossible", (o "Mlčení jehňátek" se raději nevyjadřuji) které děti nepochopí, určitě rodiče nepřesvědčí o tom aby se na film se svými ratolestmi podívali. Ale závadné to určitě není. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Jméno kočky Kitty Galore je připomínkou "bondovky" Goldfinger (1962), kde se bondgirl jmenovala Pussy Galore (Honor Blackman). Šéf kočičí tajné služby se jmenuje Lazenby po představiteli agenta 007 Georgi Lazenbym. (ČSFD)
  • Heslo, které zazní ve filmu, „Vrána k vráně sedá, orel mi dluží pět babek.“, zní správně „Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.“ (LindaKola)

Reklama

Reklama