Reklama

Reklama

Oceány

(festivalový název)
Trailer 2

Po úspešných filmoch Mikrokozmos a Putovanie vtákov francúzsky filmár Jacques Perrin poodhaľuje fascinujúci svet oceánov a bytostí, ktoré ich obývajú. Ukazuje nie len ich krásu, zaujímavosť a rýchlosť, ale aj zraniteľnosť voči environmentálnym hrozbám. Film vznikal v priebehu štyroch rokov, počas ktorých Perrin cestoval po celom svete s tímom potápačov, vedcov a technikov a využil najmodernejšie technológie 21. storočia, aby mohlo vzniknúť toto dielo, ktoré preniká do tajomných a fascinujúcich hlbín podmorského sveta ako žiadne iné pred ním. (STV)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (82)

uodevr 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej, neskutečně nádhernej veget. Indikuje to relaxaci jak nic jinýho a do očí to svědomě vhání slzy štěstí. Jo, Bondův komentář je takovej druhořadej, více méně neinformativní a tak nějak úplně zbytečnej, ale co už. Vlastně, možná by nebylo od věci u toho zvuk úplně vypnout a místo toho si do pozadí pustit třeba takový Deftones. Sakra, musím to jít vyzkoušet. EDIT: Vyzkoušeno. Jsem génius. Mírumilovně plovoucí stádo delfínů za doprovodu Change...nezapomenutelné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $19,422,319Tržby Celosvetovo $83,900,000Tržby za predaj DVD v USA $4,734,752 //počet predaných kusov 243,899║ To čo nám ponúkne príroda je úžasné, to čo nám ponúkne človek je klietka plná utrpenia, veľmi silný dokument a to netreba ani slová. Videl 104minutovy dokument bez komentára. /95%/ ()

Reklama

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tak som si to pozrel v HD a zvuk DTS, čo síce vylepšilo audiovizuálny zážitok, ale nedokázalo zlepšiť celkové vyznenie filmu. Je to vlastne sled záberov pod hladinou a nad hladinou mora bez nejakej koncepcie. A bohužiaľ sa nenašiel záber, ktorý som už predtým niekde nevidel. Ja som však fanúšik prírodopisných filmov, takže ľudia, ktorí až tak prírodu nesledujú si môžu pokojne hviezdičku pridať.. ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála dokumentů, jenž chválihodně vzdává hold kráse vodním hlubinám oceánu, jeho pestrobarevnosti, rozmanitosti a vzácnému tichu modravého nekonečna. Jacques Perrin a Jacques Cluzaud bravurně vystihli nevystihnutelné a ozvláštinili dokument přenádherými záběry, na nichž je znát láska k naší Zemi. Smekám. ()

onlavu 

všechny recenze uživatele

Krásné a nevšední obrazy vodní přírody s trochou silného apelu na ekologično. Dokument téměř postrádá mluvené slovo, takže člověk mnohem silněji vnímá vážný hudební podkres a především perfektní ozvučení mořského světa. To dodává dokumentu další rozměr. Člověk se nekochá jen obrazem, ale také zvuky živočichů - třeba slyšet, jak cupitají a bojují takoví krabi, to je vskutku parádní. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama