Reklama

Reklama

Lenny, Eric, Kurt, Marcus a Rob jsou staří kamarádi a bývalí spoluhráči ze školního basketbalového týmu, kteří se po třiceti letech setkají na pohřbu jejich milovaného trenéra zvaného Klakson. Z Lennyho je úspěšný hollywoodský agent se sexy ženou, která je úspěšná módní návrhářka, a třemi neskutečně rozmazlenými dětmi, vychovávanými asijskou chůvou, kterou Lenny ze strachu před přáteli představuje jako výměnnou studentku. Obtloustlý Eric má diktátorskou dceru, čtyřletého syna, který je neustále kojený, psa s ochrnutými hlasivkami a předstírá, že je spolumajitelem úspěšné firmy se zahradním nábytkem. Kurt je zase snaživým a nedoceňovaným mužem v domácnosti, který očekává třetí přírůstek do rodiny. Má příšernou tchyni, která s nimi žije. Marcus má problémy s pitím a jako jediný je starý bezdětný mládenec. A mrňavý Rob se oženil s o dost starší hippie ženou, kterou bezmezně miluje, zároveň má s předchozími partnerkami dvě překrásné, vysoké, dospělé dcery a třetí dceru, která je mu podobná. Po trenérově pohřbu se pětice přátel přesune i s rodinami do velké chaty u jezera, kde slavili v roce 1978 své první basketbalové vítězství. Pánové vzpomínají na šťastné chvíle, připomínají si roky ve školních lavicích a postupně objevují, že stárnout neznamená pokaždé dospět, že v každém muži navždy zůstane kus dítěte a dospělost je taková, jakou si ji člověk udělá. Také se jim podaří spravit si vztahy s dětmi i manželkami a sehrát odvetný basketbalový zápas s dávnými rivaly z dětství se zapojením svých dětí, čímž si urovnají dávnou křivdu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (854)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teď už opravdu nelze přehlédnout sestup Adama Sandlera. Kde jsou časy Kliků, 50 x a stále ... nebo Kurzů sebeovládání. V poslední době si vzal Sandlera pod režisérskou taktovku Dennis Dugan výsledek se k mé spokojenosti ne a ne dostavit. Nenadchnul mě ani Chuck s Larrym ani Zohan. Postrádám prostě více vtipných situací. Machři se sice snaží místy tvářit dospěle anebo alespoň výchovně. Ale ty scény, které dokáží rozesmát prostě nenacházím. Humor je dosti fekální, nic s čím bychom se ve spojení se Sandlerem nedočkali, tady se na něj sází ovšem až moc.PS: Když si vzpomenu na nějakou vtipnou scénku tak ji sem určitě napíšu :) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tak takhle jsem se dlouho nezasmál. Jedna z nejlepších komedií za poslední roky. Vážně po dlouhé době první komedie, u které jsem se smál dialogům, ty jsou sepsány naprosto grandiózně. Prvních dvacet minut filmu jsem v podstatě nedělal nic jiného, než utíral slzy z toho, co scénarista připravil. Skvělé dialogy doplňují vtipné držkopády a chlapské chvástání, které zde funguje dokonale. Ženská polovička je rovněž vtipná a dobře doplňuje tu mužskou. Herci (ačkoliv některé z nich moc nemusím) zde skvěle zahráli to, co měli a pro některé z nich to byla skutečně jediná vtipná komedie v jejich filmografii. Jsem nadšený, pobavený a pokochaný. 90% 29.08. 2010 ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. Come Back ,2. A Life of Illusion ,3. Lay It On the Line ,4. When Things Go Wrong ,5. A Night Like This ,6. Time for Me to Fly ,7. Just Can't Wait ,8. Come and Get Your Love ,9. Goodnight Tonight ,10. Just Got Back ,11. The Party's Over (Hopelessly In Love) ,12. Sentimental Lady ,13. Two Tickets to Paradise ,14. I Do ,15. Better Things ,16. Count On Me, ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Moc dobrých ohlasů se na GROWN UPS nesneslo... a o to milejší překvapení to pro mě bylo. Dokonalá komedie v tom smyslu, že jsem se zasmál, bavil se po celou dobu a tak nějak to na mě po všech stránkách zafungovalo. Každá z celebrit se vyplatila a navíc mezi nimi panuje dobrá chemie. Nejvíc jsem nemohl z kokotskýho Schneidera a Buscemiho v menší troubovitý roli - oba super a pro smích. Čekal jsem nudu, bylo to vcelku parádní! [HD] ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Curani do jezera, curani do bazenu, curani do skrine... tohle vazne nekomu prijde vtipne? Mozna kdyz se k tomu prida par kurich ok, je to vrchol chlapske zabavy. Tak si to uzijte, hosi, ale beze me! Vlastne nevim, proc se na tenhle druh filmu jeste zkousim divat, dopadne to vzdycky stejne - jeste dlouho se nemuzu zbavit znechuceneho vyrazu. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (35)

  • V scénach pri bazéne má postava Lennyho (Adam Sandler) tričko s logom bývalého hokejového klubu z NHL, Hartford Whalers, ktorý sa v roku 1997 presťahoval do Severnej Karolíny. (NG)
  • Scéna, v ktorej všetkých 5 hlavných postáv sedí na stoličkách pred domom pri jazere na slnku, bola v skutočnosti extrémne chladná. Mimo záber boli umiestnené vonkajšie ohrievače, aby sa herci, ktorí boli všetci oblečení v tričkách a šortkách, mohli medzi jednotlivými zábermi zahriať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama