Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vězeňský dozorce Vince Rizzo (Andy Garcia) má strašné tajemství. Vlastně má několik tajemství. Jedním z nich je fakt, že se touží stát hercem. A tak po večerech tajně navštěvuje hodiny herectví. Za jeho nepřítomnosti se mu začíná odcizovat celá jeho rodina. Přicházejí pravidelné hádky se ženou, synem i dcerou. Poslední kapkou je pak Vinceho náhlé rozhodnutí přivést do domu mladého odsouzence, kterému chce pomoci začlenit se do společnosti. Každý člen rodiny má svá velká tajemství a problémů přibývá. Vše neodvratně dospívá do okamžiku, kdy se křehká struktura lží zhroutí. Všichni zúčastnění se ze všech sil snaží tento konec odvrátit. Vypadá to ale, že právě tajemný trestanec je tím správným katalyzátorem, jenž pomůže pravdě na světlo. (Brady)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

City Island aneb jak si spravit chuť po pitomý hovadině jakou byli Správci osudu. Nezávislý filmy žeru a tenhle patří k těm nejlepším, co jsem v životě viděl. Finální gradace na ulici, kdy se sbíhají všechny příběhy zúčastněných je naprostý herecký koncert a děkoval jsem bohu, že Andymu Garciovi pomohl zdrhnout tenkrát z Kuby. Nejlepší real comedy, co jsem v poslední době viděl. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je krása! Vezměte rodinu, každému členu přiřaďte nějaké tajemství, zálibu, úchylku, problém, něco, co před ostatními skrývá, nenásilně je šoupněte na pár dní na jedno místo a máte film. A to dokonce přirozeně vtipný film, protože jste měli kliku a vybrali herce, kteří k sobě pasují a působí přirozeně. # Otec rodiny, ve které jsou hádky na denním pořádku, dělá dozorce v base. Jednoho dne ve vězení objeví svého syna, o jehož existenci sice ví, ale nikdy ho neviděl (natož pak jeho žena a děti). Na podmínku ho vezme k rodině domů, ale nikomu neřekne, že jde o jeho syna. Navíc přijíždí na jarní prázdniny dcera, která studuje VŠ. Pak je tu ještě manželka a druhý (mladší) syn a zábava může začít. To je tak pro představu. Je to oddechovka; mě oslovila i pobavila; snad i někoho dalšího... 79% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hořkosladké vyprávění o jedné "standardní" americké rodince, kde má každý člen své velké tajemství a všechna vyjdou najevo ve chvíli, kdy otec pracující jako vězeňský dozorce, přivede do své rodiny mladého výtržníka. Nejedná se o bezchybný snímek, ale na poli amerických "malých" filmů se jedná o příjemné překvapení, které naštěstí více baví, než moralizuje. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

City Island je založený na nevtieravom humore, je totálne jednoduchý a oddychový. Príbeh si svojským šaškovaním postupne získava divácku náklonnosť a počas 1 a pol hodinovej nadsázky všetky postavy postupne odhalia svoje tajomstvá. O top secret záležitostiach vie len postava a divák, čo som si celkom užívala. Film je tak trochu ad normum, baví, pošteklí bránicu (výborná scéna Andyho Garciu ala Marlon Brando), občas spôsobí jednorazový výbuch smiechu, záverečná scéna je dosť hystericky vygradovaná, film by sa kľudne zaobišiel aj bez záveru a nestratil by na komediálnosti a ušetril by divákovi mierne rozpačitý dojem v závere. Celkovo som však veľmi spokojná, je to komédia, ktorá príjemne pobaví a neurazí "šedú mozgovú". ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pohodová relax komedie se skvělým Garciou. Dvě výborné scény, tou první je rodinná sešlost u oběda a tou druhou ta závěrečná, kdy se všechno provalí, z té nejspíš čerpala i Bláznivá, zatracená láska. Má to pár méně výrazných míst, hlavně úseky s Emily Mortimer mě často nudily, ale i tak ty 4 dám, bavil jsem se. 75% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Andy Garcia a jeho dcéra Dominik García-Lorido si zahrali aj vo filme otca s dcérou. (U_S_O)
  • Všetky exteriérové scény boli filmované priamo na City Islande v Bronxe. Ak si pozriete túto lokáciu cez Google Maps a priblížite si východný koniec Horton Street v "street view", uvidíte dom Rizzovcov. Čudné však je, že dom oproti, kde bývala slečna Botero, je úplné iný. (MDesign)

Reklama

Reklama